Hungarian (formal)Română (România)English (United Kingdom)
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Megvan a teljes összeg a kézdivásárhelyi mozgáspark létrehozásához! PDF Nyomtatás E-mail

A 18.000 lej összértékű befektetés megvalósítása érdekében a Háromszéki Közösségi Alapítvány 6.000 lejt biztosít saját alapból, Kézdivásárhelyen a Bertis üzletekben a közösségi kártyák használatából gyűlt pénzösszegekből, ugyanennyivel járul hozzá a kézdivásárhelyi polgármesteri hivatal a gumiszőnyeg megvásárlásával, 3.000 lej gyűlt 114 résztvevő közreműködésével a Tekerj akcióban, és legutóbb a New Fashion készruhagyár nagylelkű hozzájárulásával 3.000 lejjel vált teljessé a befektetési alap. Ezzel az alapítványi kezdeményezés közösségi szempontból teljessé vált: civilek, vállalkozók és önkormányzat együttes hozzájárulásával augusztus utolsó hetében ünnepélyes keretek között felavatják Kézdivásárhely első kültéri mozgásparkját a Molnár Józsiás parkban.

HKA hírszolgálat

 
Tekej egy jó célért! Kézdivásárhely PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...Hivatalosan is elindult a Tekerj egy jó célért! akció, Kézdivásárhelyen. Az eseménnyel kapcsolatos minden információ megtalálható a tekerj.hka.ro honlapon.

 
9.100 lej gyűlt fél óra alatt a Civil Liciten! PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...Csütörtök este hat órától közel negyven résztvevővel zajlott az első Civil Licit Sepsiszentgyörgyön, a Tamási Áron színház stúdiótermében. Grubisics Levente, a Sepsi Rádió szerkesztőjének szakszerű moderálásával igazi élményt és nyújtott a résztvevők számára. A The Funding Network londoni testvérszervezet módszertana alapján zajló esemény két órát tartott, és magában foglalt projektbemutatókat, licitálást és eredmény összegzést.

Bővebben...
 
CIVIL LICIT PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben... most már Sepsiszentgyörgyön is!

2014. április 24.  18-20 óra között, Új Stúdióterem Tamási Áron Színház.

A Civil Licit egy társadalmi esemény, amely erősíti a civil szféra-vállalkozói kör kapcsolatát, a civil programokat újabb forráslehetőségekhez juttatja, a vállalkozókban pedig növeli a felelősséget a közösségi dolgok iránt.

Licitálásra jelölt civil projektek:

Bővebben...
 
YouthBank pályázati kiírás PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...A Háromszéki Közösségi Alapítvány meghirdeti fiataloknak szóló támogatási programját a YouthBank alapból.
A program olyan projekteket támogat, melyeket középiskolások valósítanak meg. A benyújtott projektek Sepsiszentgyörgy kell megvalósuljanak. Bármilyen szakterület képviseltetve lehet: a sport tevékenységtől, a művészeteken és természetvédelmen át az egészségvédelemig, azzal a feltétellel, hogy a projektötlet:

Bővebben...
 
Civil Licit: új forrásszerzési lehetőség civil szervezetek számára! PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...

2014. február 26.-án indítja a HKA a Civil Licit adománygyűjtő programját. A program a Tekerj akcióhoz hasonló, aktívan bevonja a közösséget a projektek támogatásába. A Háromszéki Közösségi Alapítvány újszerű forrásszerzési lehetőséget kínál háromszéki civil szervezeteknek, egyben érdekes és izgalmas élményt a támogatni kívánóknak: a Civil Licit egy olyan forrásgyűjtési esemény, amely a közösség vállalkozó és adakozó szellemű tagjait célozza meg a licit tárgyát képező civil projektek megvalósítására.

Bővebben...
 
A 2013-as év Tekerj akció konkrét eredményei PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...

A Háromszéki Közösségi Alapítvány által 2013. szeptember 13.-án szervezett „Tekerj egy jó célért” rendhagyó adománygyűjtő akció keretében, több mint 150 biciklis járult hozzá jelképesen is négy közösségi projekt támogatásához.

A Tekerj akció résztvevőinek és támogatóinak köszönhetően a következők valósultak meg Sepsiszentgyörgyön:

Bővebben...
 
Döntés a közösségi kártyák használatából befolyt pénzösszegekről PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...Közel 54.000 lej felhasználásáról döntött a HKA kuratóriuma. A tavaly október-december periódusban, az Ujjvárossy József közösségi alapba gyűlt összeg a közösségi kártyák használatával valósul meg. A kártyákat a megye egész területén lehet használni: Sepsiszentgyörgyön a Bertis és Merkúr üzletekben, az Orex építőanyag lerakatban, a Salvia gyógyszertárakban, Kézdivásárhelyen két Bertis üzletben, Kovásznán a Bertis üzletben, Baróton a Hermann gyógyszertárban és a vargyasi Orex lerakatban. A legnagyobb alapbefizető továbbra is a Bertis cég közel 79%-kal, ezt követi a Merkúr 20%-kal. A maradék 1%-ot a többi partnercég befizetései teszik ki. Az OTP bank kártyaprogram partner, a kártyás kifizetéseknél a kezelési költség bizonyos százalékával járul hozzá az alaphoz.

Bővebben...
 
«ElsőElőző11121314151617181920KövetkezőUtolsó»

13. oldal / 20


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

 

 
 
Copyright © 2010-2011 - Háromszéki Közzösségi Alapítvány | Honlapkészítés Digital Studio