Hungarian (formal)Română (România)English (United Kingdom)
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Közösségi Kártya eredmények - 2015 február PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...~~Kedves Közösségi Kártyatulajdonosok!

Februárban 11.948.67 lej gyűlt az Ujjvárossy József közösségi alapba, a következőképpen:

Bővebben...
 
Közösségi befektetések PDF Nyomtatás E-mail

56 833 lej felhasználásáról döntött a HKA kuratóriuma. A közösségi kártyahasználatnak köszönhetően a HKA 28 000 lejt fordít egyenlő arányban közösségi célokra a három városban: Sepsiszentgyörgyön, Kézdivásárhelyen és Kovásznán. Az egyenként 9 000 lej hasznosulásáról a lakosok döntenek, lakossági véleményeztetés alapján. Ennek részleteiről a médián keresztül adunk tájékoztatást.

Bővebben...
 
Munkatársat keresünk PDF Nyomtatás E-mail

Betöltendő pozíció: értékesítési projektfelelős

Munkáltató: Háromszéki Közösségi Alapítvány, Sepsiszentgyörgy Templom utca 1A szám, e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , web: www.hka.ro, kapcsolattartó személy: Bereczki Kinga igazgató, telefon: 0744 167 500

A munkáltató tevékenységi köre: közösségfejlesztés, adománygyűjtés és alapkezelés, programszervezés, tanácsadás

Bővebben...
 
8 óra egy jó ügyért! PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...Adományozni nemcsak pénzben lehet, hanem idővel és szakértelemmel is. A program célja közösségi problémák megoldása tapasztalt szakemberek bevonásával.
Szervező: Háromszéki Közösségi Alapítvány
Program: 8 hours' for a good cause  - 2001-ben Hollandiában, 2014-ben első alkalommal Romániában (Bukaresti Közösségi Alapítvány)

Bővebben...
 
Segíts embertársaidon! PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...A legkisebb adomány is számít!        

Ha azt szeretnéd, hogy minél több gyereknek mosolyogva teljen el a Karácsony, akkor támogasd a baróti, az oltszemi és a kézdivásárhelyi árvák vidám ünnepét és ez által a fiatalok kezdeményezését a YouthBank programban!

1. Hova kell elhelyeznem az adományaimat?

A különböző gyűjtőpontokon várnak rád az adománydobozok:

Bővebben...
 
A Tekerj egy jó célért akció negyedik kiadásának eredményei PDF Nyomtatás E-mail

2014. szeptember 19.-én 204 résztvevő tekert egy egészségesebb, csendesebb városért. Az eredmény: 4.740 km és 11.220 lej gyűjtött pénz összesen. A HKA a pénzösszegből hat biciklitartót vásárolt és azokat felszerelte helyi iskolákhoz és liceumokhoz.

Bővebben...
 
Kiemelkedő közösségi partenereink és támogatóink 2014-ben PDF Nyomtatás E-mail

Kiemelkedő közösségi partner: Berszány Tibor/Bertis kft. kuratóriumi tag – közösségi kártyapogram, Civil Licit 2014 főtámogató/Caritas Mozgással az egészségért projekt
Közösségi partenerek:

Bővebben...
 
Egy fa a jövő nemzedékének program PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...A program célja az őshonos gyümölcsfák visszatelepítése Háromszéken. Tervek szerint az alapítvány évente 1.500-2.000 gyümölcsfa csemetét oszt ki háromszéki települések között, pályázati úton, az első bonyolításra jövő év tavaszán kerül sor. A program kifutási ideje tíz év. Az októberi kuratóriumi döntés alapján az alapítvány 20.000 lejt fordít területvásárlásra, csemetekertet hoz létre, a program csemete szükségletének kielégítésére.

Bővebben...
 
Közösségi Kártya eredmények - 2014 október PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...Kedves Közösségi Kártyatulajdonosok!

Az eddig begyűlt adatok alapján októberben 15.590,53 lej gyűlt az Ujjvárossy József közösségi alapba. Fő alapbefizető: a Bertis üzletek, Sepsiszentgyörgy, Kovászna és Kézdivásárhely. A közösségi kártyák használatának is köszönhetően ebben a hónapban 1.333 kisdiák és fiatal vesz részt összesen 23 szervezett helytörténeti kiránduláson, a támogatás összértéke 20.000 lej.

Bővebben...
 
«ElsőElőző11121314151617181920KövetkezőUtolsó»

13. oldal / 23


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

 

 
 
Copyright © 2010-2011 - Háromszéki Közzösségi Alapítvány | Honlapkészítés Digital Studio