Hungarian (formal)Română (România)English (United Kingdom)
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

A 2013-as év Tekerj akció konkrét eredményei PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...

A Háromszéki Közösségi Alapítvány által 2013. szeptember 13.-án szervezett „Tekerj egy jó célért” rendhagyó adománygyűjtő akció keretében, több mint 150 biciklis járult hozzá jelképesen is négy közösségi projekt támogatásához.

A Tekerj akció résztvevőinek és támogatóinak köszönhetően a következők valósultak meg Sepsiszentgyörgyön:

Bővebben...
 
Döntés a közösségi kártyák használatából befolyt pénzösszegekről PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...Közel 54.000 lej felhasználásáról döntött a HKA kuratóriuma. A tavaly október-december periódusban, az Ujjvárossy József közösségi alapba gyűlt összeg a közösségi kártyák használatával valósul meg. A kártyákat a megye egész területén lehet használni: Sepsiszentgyörgyön a Bertis és Merkúr üzletekben, az Orex építőanyag lerakatban, a Salvia gyógyszertárakban, Kézdivásárhelyen két Bertis üzletben, Kovásznán a Bertis üzletben, Baróton a Hermann gyógyszertárban és a vargyasi Orex lerakatban. A legnagyobb alapbefizető továbbra is a Bertis cég közel 79%-kal, ezt követi a Merkúr 20%-kal. A maradék 1%-ot a többi partnercég befizetései teszik ki. Az OTP bank kártyaprogram partner, a kártyás kifizetéseknél a kezelési költség bizonyos százalékával járul hozzá az alaphoz.

Bővebben...
 
Közösségi kártya eredmények - 2013 december PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...Kedves Közösségi Kártyatulajdonosok!

Szeretetben és egészségben gazdag, boldog új évet kívánunk a háromszéki lakosoknak!

Ezzel a hírlevéllel zárjuk a 2013-as évet, amely gazdag volt programokban és eredményes a közösségépítésben. Az év folyamán 181.431,13 lej gyűlt az Ujjvárossy József közösségi alapba a közösségi kártyák használata során, összesen 3 alapdöntés volt, ennek megfelelően a Háromszéki Közösségi Alapítvány 127.432,91 lejről döntött 2013-ban, 107.432.91 lej értékben fordított közösségi célokra, projekt támogatások, iskolai kirándulások, ösztöndíjak, eszközbefektetések, szervezett közösségi akciók formájában.

Bővebben...
 
Sok kicsi sokra megy! PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...Egy lej is számít, támogasd a fiatalok kezdeményezését.

A különböző gyűjtőpontokon várnak rád az adománydobozok:

Sepsiszentgyörgy: Bertis üzletek, Mimi-Zup üzlet, Ária Cukrászda, BigMama gyorsétkezdék, Mamut Copy, Háromszék Napilap standjainál, Tein Teaház
Barót: Erpék Kft., Autex Kft., Evcsib Kft., Transilvania Broker, Consumcoop Barót Kft., Háromszék Napilap standja
Kézdivásárhely: Bertis üzletek, Háromszék Napilap standja
Kovászna: Bertis üzlet

Az adományozás időtartama 2014. január 24. - február 28.

Az adományok lehetőséget adnak arra, hogy egy Mozgáspark valósuljon meg Baróton, valamint támogassuk a fiatalok kezdeményezéseit Sepsiszentgyörgyön.
Háromszéki Közösségi Alapítvány és a YouthBank programján keresztül valósul meg a gyűjtés.
Minden begyűlt adományt megdupláz az OTP Bank, médiapartnerek a Háromszék Napilap és a Sepsi Rádió.

Támogató: Bethlen Gábor Alap és OTP Bank

 
Közösségi kártya eredmények - 2013 november PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...Kedves Közösségi Kártyatulajdonosok!

Örömmel értesítjük, hogy Kézdivásárhelyen második üzletét nyitja a Bertis, kiemelt program partnerünk! Ez lehetőséget ad arra, hogy Kézdivásárhelyen is erőteljesebb közösségi fejlesztések induljanak be, a sepsiszentgyörgyihez hasonlóan.

Bővebben...
 
Segíts embertársaidon! PDF Nyomtatás E-mail

 Bővebben...A legkisebb adomány is számít!        

Ha azt szeretnéd, hogy minél több gyereknek mosolyogva teljen el a Karácsony, akkor támogasd a baróti, az oltszemi és a kézdivásárhelyi árvák vidám ünnepét!

Bővebben...
 
Közösségi Bál 2013 PDF Nyomtatás E-mail

A Háromszéki Közösségi Alapítvány helyi kezdeményezésből jött létre, vállalkozók és civil szervezeti vezetők elhatározásából, a háromszéki közösség megerősítéséért.
A bejegyeztetéstől, azaz 2010 novemberétől eltelt időszakban az alapítvány 306.703 lej értékben fordított közösségi célokra, éspedig 154.724 lej értékben civil projekteket támogatott, 53.735 lej értékben ösztöndíjat biztosított tehetséges gyermekeknek és fiataloknak, valamint 63.387 lej értékű beruházást valósított meg, különböző közösségi célokra (biciklitartók, Dani Kinga mozgáspark Sepsiszentgyörgyön, játszótér Kovásznán stb.).

Bővebben...
 
Döntés a közösségi kártyák használatából befolyt pénzösszegekről PDF Nyomtatás E-mail

A Háromszéki Közösségi alapítvány vezetősége tegnap döntött az Ujjvárossy József közösségi alapba a július-szeptemberben begyűlt pénzösszegek felhasználásáról, a következőképpen:

Bővebben...
 
Közösségi kártya eredmények - 2013 október PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...Kedves Közösségi Kártyatulajdonosok!

Örömmel értesítjük, hogy Sepsiszentgyörgy és Barót után Kézdivásárhelyen is beindul hivatalosan a sikeres közösségi kártya program! Az eseményre november 6.-án kerül sor, az Atrium vendéglőben, sok meghívott jelenlétében.

A partnereinktől kapott adatok alapján, októberben 17.157,37 lej gyűlt az Ujjvárossy József közösségi alapba, a következőképpen:

Bővebben...
 
«ElsőElőző11121314151617181920KövetkezőUtolsó»

15. oldal / 22


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

 

 
 
Copyright © 2010-2011 - Háromszéki Közzösségi Alapítvány | Honlapkészítés Digital Studio