Hungarian (formal)Română (România)English (United Kingdom)
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Közösségi kártya eredmények - április PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...Örömmel tudatjuk, hogy áprilisban nyolc biciklitartót helyeztünk el a Merkúr és Bertis üzletek elé, hetet Sepsiszentgyörgyön és egyet Kovásznán. Továbbá, az Önök kártyahasználatának köszönhetően az alábbi fiatalok részesülnek ösztöndíj támogatásban:

Bővebben...
 
Tehetségtámogatásban részesültek PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...

A Háromszéki Közösségi Alapítvány áprilisi döntése értelmében a következõ tehetséges diákok részesülnek anyagi támogatásban:

Szõcs Botond, X. o., Plugor Sándor Muvészeti Liceum, Sepsiszentgyörgy
Constantinescu Vlad Raul, X. o., Mihai Viteazu Liceum, Sepsiszentgyörgy
Barta Melinda, IX. o., Székely Mikó Kollégium, Sepsiszentgyörgy
Dombi Anita, IV. o., Általános iskola, Ikafalva

A támogatás a közösségi kártyák használatából befolyt pénzösszegekbõl, az Ignácz Rózsa tehetségalap biztosítja.

 
Közösségi kártya eredmények PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...Három hónap alatt több pénz gyűlt az Ujjvárossy József közösségi alapba, mint a korábbi félévben összesen!
A statisztikai kimutatások alapján ez év január-március időszakában 28.335,53 lej gyűlt a közösségi alapba, a közösségi kártyák használata után. Ez közel 900 lejjel több a tavaly augusztus-december periódusban gyűlt összeghez képest, a különbség azonban ennél is nagyobb, hiszen hiányzik még a márciusi kimutatásból a Merkúr üzlet adata. Ez általában 1.500 - 2.500 lej között változik. A befizetések több, mint 80%-át továbbra is a Bertis üzletek adják, itt kiemelt helyen szerepel a Stadionnal szembeni élelmiszerüzlet.

Bővebben...
 
A közösségi alap Ujjvárossy József Közösségi Alap nevet vette fel! PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...Szerdán döntést hozott a HKA kuratóriuma a partnercégek képviselőivel együtt a 2011 augusztus-december periódusban a közösségi kártyahasználatból gyűlt összeg felhasználására. Eszerint, a 27.461,86 lej közel felét, azaz 13.461,86 lejt tehetséggondozásra fordítanak, ebből 5.000 lejt az alapítvány kipályáztat gondolkodásfejlesztő játékcsomagokra, óvodáknak, a fennmaradó összeget pedig tanulmányi ösztöndíjak és tehetséggondozói programok részvételi díjának fedezésére használja fel, tehetséges, ám szerény lehetőségekkel bíró gyermekek, fiatalok számára.

Bővebben...
 
Véget ért az Erőt, egészséget! támogatási program PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...Befejeződött a Háromszéki Közösségi Alapítvány tavaly áprilisban kiírt 40.000 lejes támogatási program eredményeinek összegzése.
Összesen hét nyertes szervezet projektjei bonyolódtak szeptember-december periódusban, a tervek összköltségvetése 74.000 lej volt, ebből közel 30.000 lejjel járult hozzá a HKA a költségek fedezéséhez.

Bővebben...
 
2% a helyi közösségért! PDF Nyomtatás E-mail
Bővebben...Támogassa személyi jövedelemadója 2%-val a Háromszéki Közösségi Alapítvány munkáját!

A befolyt pénzösszeggel az alapítvány tehetségalapját gazdagítja, amelyből tehetséges háromszéki fiatalokat támogatunk!

2%-os űrlap letölthető ITT.

Bővebben...
 
A város lakosságának közel egyötöde közösségi kártya felhasználó! PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...A Háromszéki Közösségi Alapítvány nyilvántartásában 10 ezer személy szerepel, mint közösségi kártya tulajdonos. A folyamatos igénylések miatt további ezer kártyát már megrendelt az alapítvány, és ezt nemsokára eljuttatják a partnercégekhez.
A legtöbb regisztrált közösségi kártyafelhasználó a Bertis üzletekben van, a közösségi alapba gyűlt pénzösszeg több, mint 80%-át biztosítják vásárlásaikkal. A kuratórium februárban dönt az alap felhasználásáról. Ezzel kapcsolatban a kártyatulajdonosok január 31.-ig szavazhatnak a www.hka.ro honlapon.

Bővebben...
 
Folytatódik a gyűjtés a FIKA programban PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...A fiatalok eddig 4 szervezett akcióval (irodalmi felolvasóest, zene audíciók, jégkarnevál), valamint adományokkal együtt összesen 6.400 lejt gyűjtöttek. A program kiemelt támogatója az OTP bank, amely a gyűjtött pénzösszeget megduplázza a végén. A program támogatói továbbá a Hpress kft. valamint a Dalia kft., amelyek adományaikkal hozzájárultak az ifjúsági alaphoz.

Bővebben...
 
A FIKA program eddigi eredményei PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...A Háromszéki Közösségi Alapítvány által tavaly októberben indított FIKA ifjúsági programban fiatal önkéntesek gyűjtenek ifjúsági alapba. Az alapba gyűlt pénzt ifjúsági kezdeményezések finanszírozására fordítják.
Az eddigi eredmények alapján a fiataloknak összesen 2.150 lejt sikerült összegyűjteni, üdvözletek, tervezőnaptárok értékesítése által, pénzadományokból és szervezett programokból.

Bővebben...
 
«ElsőElőző11121314151617181920KövetkezőUtolsó»

20. oldal / 22


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

 

 
 
Copyright © 2010-2011 - Háromszéki Közzösségi Alapítvány | Honlapkészítés Digital Studio