Hungarian (formal)Română (România)English (United Kingdom)
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

10 minute în schimbul a 7 ani PDF Imprimare Email

Citeşte mai mult...

Fundația comunitară trece printr-un proces de planificare strategică pentru următorii 7 ani. Dorim sa iți punem câteva întrebări pentru că părerea ta contează pentru noi și vom integra contribuțiile tale in procesul nostru de planificare.

Citeşte mai mult...
 
Comunicat HKA PDF Imprimare Email

Citeşte mai mult...  Consiliul director al Fundației Comunitare Covasna a hotărât despre utilizarea sumei de 41 434 lei.

Citeşte mai mult...
 
La Sfântu Gheorghe Pedalăm pentru un scop bun în data de 1 septembrie! PDF Imprimare Email

Citeşte mai mult...  Așteptăm propuneri din partea locuitorilor, care să fie scopul comunitar pentru care vom pedala pentru a colecta fonduri în vederea realizării ?

Citeşte mai mult...
 
Noi suntem! PDF Imprimare Email

Citeşte mai mult...  Scopul acțiunii FCC a fost promovarea valorilor, produselor locale. S-a desenat, s-a cântat, s-au completat chestionare, am distribuit pliante și  plase eco, celor care au acordat timp și atenție acțiunii noastre.

Citeşte mai mult...
 
712 participanți la acțiunea Pedalează pentru un scop bun la Tg. Secuiesc! PDF Imprimare Email

Citeşte mai mult...... printre care 238 copii! Cu toate că au fost foarte mulți participanți, evenimentul a decurs fără probleme. Mulțumiri voluntarilor asociației Zöld Nap și reprezentanților poliției locale.

Citeşte mai mult...
 
Decizie privind utilizarea fondului de card comunitar PDF Imprimare Email

Citeşte mai mult...  Ieri, 18 mai 2017, conducerea Fundației Comunitare Covasna a hotărât asupra utilizării sumelor colectate în fondul comunitar în perioada ianuarie-aprilie 2017. Decizia a fost luată luând în considerare evenimentele planificate în perioada următoare, propunerile utilizatorilor, precum și cererile sosite la sediul fundației.

Citeşte mai mult...
 
Campanie comunitară PDF Imprimare Email

 

Noi suntem – Campanie comunitară pentru valori locale

Citeşte mai mult...

 

Noi – O campanie care are scopul de a te face curios față de tine însuți. Un mesaj care vrea să-ți trezească conștiința. Un slogan în care te recunoști. O întrebare care rezona în tine fără s-o formulezi. Propria mândrie, propriile valori, produse favorite, locuri, prieteni, vecini. Toți cei cu care împreună îți asumi: noi suntem!
Noi – o producție a Fundației Comunitare Covasna

Citeşte mai mult...
 
Utilizarea Cardului comunitar în luna martie PDF Imprimare Email

Citeşte mai mult...

Dragi utilizatori de Card Comunitar!

În luna martie s-au adunat 16 748,56 lei în fondul comunitar, din magazinele Bertis, Bani Market și Orex. Totodată Farmacia Salvia a contribuit cu 1000 lei la mărirea fondului. Mulțumim frumos.

Citeşte mai mult...
 
Un pom pentru generatia umatoare 2017 PDF Imprimare Email

Citeşte mai mult...   Fundatia Comunitara Covasna continua si in anul curent distribuirea de puieti autohtoni pentru familii din zona rurala. Familiile solicitante beneficiaza de trei puieti gratuit, distibuirea facandu-se uniform pe teritoriul judetului.

Citeşte mai mult...
 
«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Pagina 3 din 19


Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

 

 
 
Copyright © 2010-2011 - Háromszéki Közzösségi Alapítvány | Honlapkészítés Digital Studio