Hungarian (formal)Română (România)English (United Kingdom)
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Közösségi kártya eredmények - április PDF Print E-mail
There are no translations available.

Read more...Örömmel tudatjuk, hogy áprilisban nyolc biciklitartót helyeztünk el a Merkúr és Bertis üzletek elé, hetet Sepsiszentgyörgyön és egyet Kovásznán. Továbbá, az Önök kártyahasználatának köszönhetően az alábbi fiatalok részesülnek ösztöndíj támogatásban:

Read more...
 
Tehetségtámogatásban részesültek PDF Print E-mail
There are no translations available.

Read more...

A Háromszéki Közösségi Alapítvány áprilisi döntése értelmében a következõ tehetséges diákok részesülnek anyagi támogatásban:

Szõcs Botond, X. o., Plugor Sándor Muvészeti Liceum, Sepsiszentgyörgy
Constantinescu Vlad Raul, X. o., Mihai Viteazu Liceum, Sepsiszentgyörgy
Barta Melinda, IX. o., Székely Mikó Kollégium, Sepsiszentgyörgy
Dombi Anita, IV. o., Általános iskola, Ikafalva

A támogatás a közösségi kártyák használatából befolyt pénzösszegekbõl, az Ignácz Rózsa tehetségalap biztosítja.

 
Közösségi kártya eredmények PDF Print E-mail
There are no translations available.

Read more...Három hónap alatt több pénz gyűlt az Ujjvárossy József közösségi alapba, mint a korábbi félévben összesen!
A statisztikai kimutatások alapján ez év január-március időszakában 28.335,53 lej gyűlt a közösségi alapba, a közösségi kártyák használata után. Ez közel 900 lejjel több a tavaly augusztus-december periódusban gyűlt összeghez képest, a különbség azonban ennél is nagyobb, hiszen hiányzik még a márciusi kimutatásból a Merkúr üzlet adata. Ez általában 1.500 - 2.500 lej között változik. A befizetések több, mint 80%-át továbbra is a Bertis üzletek adják, itt kiemelt helyen szerepel a Stadionnal szembeni élelmiszerüzlet.

Read more...
 
A közösségi alap Ujjvárossy József Közösségi Alap nevet vette fel! PDF Print E-mail
There are no translations available.

Read more...Szerdán döntést hozott a HKA kuratóriuma a partnercégek képviselőivel együtt a 2011 augusztus-december periódusban a közösségi kártyahasználatból gyűlt összeg felhasználására. Eszerint, a 27.461,86 lej közel felét, azaz 13.461,86 lejt tehetséggondozásra fordítanak, ebből 5.000 lejt az alapítvány kipályáztat gondolkodásfejlesztő játékcsomagokra, óvodáknak, a fennmaradó összeget pedig tanulmányi ösztöndíjak és tehetséggondozói programok részvételi díjának fedezésére használja fel, tehetséges, ám szerény lehetőségekkel bíró gyermekek, fiatalok számára.

Read more...
 
Véget ért az Erőt, egészséget! támogatási program PDF Print E-mail
There are no translations available.

Read more...Befejeződött a Háromszéki Közösségi Alapítvány tavaly áprilisban kiírt 40.000 lejes támogatási program eredményeinek összegzése.
Összesen hét nyertes szervezet projektjei bonyolódtak szeptember-december periódusban, a tervek összköltségvetése 74.000 lej volt, ebből közel 30.000 lejjel járult hozzá a HKA a költségek fedezéséhez.

Read more...
 
2% a helyi közösségért! PDF Print E-mail
There are no translations available.

Read more...Támogassa személyi jövedelemadója 2%-val a Háromszéki Közösségi Alapítvány munkáját!

A befolyt pénzösszeggel az alapítvány tehetségalapját gazdagítja, amelyből tehetséges háromszéki fiatalokat támogatunk!

2%-os űrlap letölthető ITT.

Read more...
 
A város lakosságának közel egyötöde közösségi kártya felhasználó! PDF Print E-mail
There are no translations available.

Read more...A Háromszéki Közösségi Alapítvány nyilvántartásában 10 ezer személy szerepel, mint közösségi kártya tulajdonos. A folyamatos igénylések miatt további ezer kártyát már megrendelt az alapítvány, és ezt nemsokára eljuttatják a partnercégekhez.
A legtöbb regisztrált közösségi kártyafelhasználó a Bertis üzletekben van, a közösségi alapba gyűlt pénzösszeg több, mint 80%-át biztosítják vásárlásaikkal. A kuratórium februárban dönt az alap felhasználásáról. Ezzel kapcsolatban a kártyatulajdonosok január 31.-ig szavazhatnak a www.hka.ro honlapon.

Read more...
 
Folytatódik a gyűjtés a FIKA programban PDF Print E-mail
There are no translations available.

Read more...A fiatalok eddig 4 szervezett akcióval (irodalmi felolvasóest, zene audíciók, jégkarnevál), valamint adományokkal együtt összesen 6.400 lejt gyűjtöttek. A program kiemelt támogatója az OTP bank, amely a gyűjtött pénzösszeget megduplázza a végén. A program támogatói továbbá a Hpress kft. valamint a Dalia kft., amelyek adományaikkal hozzájárultak az ifjúsági alaphoz.

Read more...
 
A FIKA program eddigi eredményei PDF Print E-mail
There are no translations available.

Read more...A Háromszéki Közösségi Alapítvány által tavaly októberben indított FIKA ifjúsági programban fiatal önkéntesek gyűjtenek ifjúsági alapba. Az alapba gyűlt pénzt ifjúsági kezdeményezések finanszírozására fordítják.
Az eddigi eredmények alapján a fiataloknak összesen 2.150 lejt sikerült összegyűjteni, üdvözletek, tervezőnaptárok értékesítése által, pénzadományokból és szervezett programokból.

Read more...
 
«StartPrev212223NextEnd»

Page 21 of 23


Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

 

 
 
Copyright © 2010-2011 - Háromszéki Közzösségi Alapítvány | Honlapkészítés Digital Studio