Hungarian (formal)Română (România)English (United Kingdom)
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

10 percért 7 évet cserébe PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...

Háromszéki Közösségi Alapítvány - 7 éve már, hogy működünk, ideje megnéznünk, hogyan? Hogyan látnak minket, a tevékenységünket, mi az, amit jól csinálunk, mi az, amin változtatnunk kellene?

Bővebben...
 
HKA közlemény PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...  41 434 lej felhasználásáról döntött a Háromszéki Közösségi Alapítvány kuratóriuma.

Bővebben...
 
Sepsiszentgyörgyön szeptember elsején Tekerünk egy jó célért! PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...  Javaslatokat várunk a lakosság részéről, mi legyen az a közösségi cél, amelyért 2017. szeptember 1-én, pénteken du. 17-20 között kerékpározással gyűjtünk adományokat, a megvalósítás érdekében?

Bővebben...
 
Mi vagyunk a TÉRen! PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...  A HKA akciójának célja a helyi értékeket, termékeket megismertetni és népszerűsíteni. Volt rajzolás, éneklés, kérdőívezés és öko-szatyrokat is osztogattunk azoknak, akik figyelmet és időt szenteltek az akciónak.

Bővebben...
 
712-en tekertek Kézdivásárhelyen hétvégén egy jó célért! PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...... közöttük 238 gyermek! A magas létszám ellenére baleset és problémamentesen zajlott a szombati Tekerj akció Kézdivásárhelyen, külön köszönet a Zöldnap egyesület önkénteseinek és a rendőrség képviselőinek.

Bővebben...
 
Döntés a közösségi kártya alap felhasználásáról PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...  Tegnap, 2017 május 18.-án, a Háromszéki Közösségi Alapítvány kuratóriuma döntött a 2017 január-április periódusban a közösségi alapba gyűlt összegek felhasználásáról. A döntést a következő időszakra tervezett eseményeket, a felhasználói javaslatokat valamint időközben az alapítványhoz befutott kéréseket figyelembevéve hozta meg.

Bővebben...
 
Közösségi kampány PDF Nyomtatás E-mail

Mi vagyunk – közösségi kampány a helyi értékekért

Bővebben...

Mi – Egy kampány, amely azt célozza, hogy légy kíváncsi magadra. Egy üzenet, amely szeretne öntudatra ébreszteni. Egy jelmondat, amelyet te is kitaláltál már. Egy logó, amelyben szívesen magadra ismersz. Egy kérdés, amely ott visszhangzott benned, csak még nem fogalmaztad meg. Saját büszkeséged, saját értékeid, kedvenceid, helyeid, barátaid, szomszédaid. Akikkel együtt szívesen vállalod: mi vagyunk!

Bővebben...
 
Közösségi Kártya használata márciusban PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben... 

Kedves Közösségi Kártya Tulajdonosok!

Márciusban 16 748,56 lej gyűlt a közösségi alapba, a Bertis, Bani Market és Orex üzetlekből. Ugyanakkor, a Salvia gyógyszertár 1000 lejjel gazdagította az alapot. Köszönjük szépen.

Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

4. oldal / 20


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

 

 
 
Copyright © 2010-2011 - Háromszéki Közzösségi Alapítvány | Honlapkészítés Digital Studio