Hungarian (formal)Română (România)English (United Kingdom)
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Döntés a közösségi kártya alap felhasználásáról PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...  Tegnap, 2017 május 18.-án, a Háromszéki Közösségi Alapítvány kuratóriuma döntött a 2017 január-április periódusban a közösségi alapba gyűlt összegek felhasználásáról. A döntést a következő időszakra tervezett eseményeket, a felhasználói javaslatokat valamint időközben az alapítványhoz befutott kéréseket figyelembevéve hozta meg.

Bővebben...
 
Közösségi kampány PDF Nyomtatás E-mail

Mi vagyunk – közösségi kampány a helyi értékekért

Bővebben...

Mi – Egy kampány, amely azt célozza, hogy légy kíváncsi magadra. Egy üzenet, amely szeretne öntudatra ébreszteni. Egy jelmondat, amelyet te is kitaláltál már. Egy logó, amelyben szívesen magadra ismersz. Egy kérdés, amely ott visszhangzott benned, csak még nem fogalmaztad meg. Saját büszkeséged, saját értékeid, kedvenceid, helyeid, barátaid, szomszédaid. Akikkel együtt szívesen vállalod: mi vagyunk!

Bővebben...
 
Közösségi Kártya használata márciusban PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben... 

Kedves Közösségi Kártya Tulajdonosok!

Márciusban 16 748,56 lej gyűlt a közösségi alapba, a Bertis, Bani Market és Orex üzetlekből. Ugyanakkor, a Salvia gyógyszertár 1000 lejjel gazdagította az alapot. Köszönjük szépen.

Bővebben...
 
Egy fa a jövő nemzedékének 2017 PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...   A Háromszéki Közösségi Alapítvány idén is folytatja/bonyolítja az őshonos gyümölcsfacsemeték osztását háromszéki falvakon, az Egy fa a jövő nemzedékének programon belül.

Bővebben...
 
Licit eredmények - Kézdivásárhely újra bizonyított... PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...      ... hogy nemcsak bajban tud összefogni, ha a közösséget vagy valamely tagját igazságtalanság éri, hanem összefog közösségi célok érdekében is.

Bővebben...
 
A közösségi befektetetések értéke meghaladta az 1 millió lejt! PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...  Pontosabban, a közösségi kártyák használatából gyűlt összegek közösségi ráfordítása 2011-2016 között 1 000 114 lej volt: civil programokra 640 407 lej, tehetségek támogatására 127 547 lej, egyéni kérelmekre 100 244 lej, ifjúsági projektekre 27 353 lej, valamint 93 563 lej értékben köztéri befektetésekre és 11 000 lej hűséges kártyafelhasználóknak.

Bővebben...
 
Civil Licit előválogatás eredményei PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...  A kézdivásárhelyi Civil Licit felhívásunkra 16 pályázat érkezett be, mind értékes, jó civil projektek. Az értékelést egy háromtagú bizottság végezte: egy-egy képviselő a HKA és a társzervező Pro Sanitate alapítvány részéről, valamint egy független szakértő.

Bővebben...
 
Civil Licit 2017 Kézdivásárhely, 16 pályázat PDF Nyomtatás E-mail

A Háromszéki Közösségi Alapítvány első ízben szervez Civil Licitet Kézdivásárhelyen. A helyi szervezésbe a Pro Sanitate alapítvány is beszállt. A hirdetésre megmozdultak a civil szervezetek, záros határidőig 16 projekt érkezett be elektrónikusan. Vannak civil szervezetek, amelyek két projekttel neveztek be. A kezdeményezések széles skálán mozognak: kutayfuttatótól korszerű nyelvoktatásig, húsvéti varázslattól gyermek olimpiáig, nagyon változatosak a projektötletek.

A héten zajlik a pályázatok értékelése, háromtagú bizottság dönt, az eredmények március 10.-e után várhatók. A benevezett projektek közül három projekt kerül kiválasztásra a március 27.-iki Civil Licitre, amelyre a Vigadóban kerül sor, ugyanakkor a Pro Sanitate alapítvány különdíjjal jutalmazza a legnépszerűbb projektet.

Bővebben...
 
Döntött a Háromszéki Közösségi Alapítvány kuratóriuma a 2016 november-2017 január periódusban a közösségi alapba gyűlt összegek felhasználásáról. PDF Nyomtatás E-mail

Kedves Közösségi Kártyatulajdonosok!

Bővebben... A múlt hónapban 14497.98 lej gyűlt a közösségi kártyák használatából, zömében a Bertis üzletekből.

Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

4. oldal / 20


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

 

 
 
Copyright © 2010-2011 - Háromszéki Közzösségi Alapítvány | Honlapkészítés Digital Studio