Hungarian (formal)Română (România)English (United Kingdom)
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Rezultate Licitație – Tg. Secuiesc a demonstrat din nou... PDF Imprimare Email

 Citeşte mai mult...     ... pot fi uniți nu numai la necaz, atunci când un membru al comunității este nedreptățit, ci și atunci când au obiective comunitare.

Citeşte mai mult...
 
Investițiile comunitare au depășit 1 milion de lei! PDF Imprimare Email

Citeşte mai mult...  Mai exact, în perioada 2011-2016, din sumele obținute prin utilizarea cardului comunitar au fost utilizați în scopuri comunitare 1 000 114 lei: pentru programe civile 640 407 lei, sprijinirea talentelor 127 547 lei, cereri individuale 100 244 lei, proiecte pentru tineret 27 353 lei, respectiv 93 563 lei investiții în locuri publice și 11 000 lei pentru utilizatori fideli de card comunitar.

Citeşte mai mult...
 
Rezultetele preselecției la Licitația Civilă PDF Imprimare Email

Citeşte mai mult... La apelul nostru pentru Licitația Civilă din Tg. Secuiesc au sosit 16 aplicații, toate proiecte civile valoroase. Evaluarea a fost realizată de către o comisie formată din trei membri: câte un reprezentant al FCC și al fundației partenere Pro Sanitate și un expert independent.

Citeşte mai mult...
 
Licitația Civilă Tg. Secuiesc- 16 proiecte PDF Imprimare Email

Fundația Comunitară Covasna organizează pentru prima dată Licitație Civilă la Tg. Secuiesc. Pe plan local colaborăm cu Fundația Pro Sanitate. La anunțul nostru s-au mobilizat organizațiile civile și au fost înscrise 16 proiecte civile. Sunt organizații civile, care au înscris chiar și câte două proiecte. Ideile de proiecte sunt foarte variate, inițiativele se desfășoară pe o scară largă, de la loc de alergare pentru câini, predarea limbilor în condiții performante, sărbătoare de Paște, până la Olimpiada copiilor.

Săptămâna aceasta are loc evaluarea proiectelor, decizia va fi luată de o comisie alcătuită din trei membri, rezultatele vor fi anunțate după data de 10 martie. Din proiectele înscrise se vor alege trei, care vor participa la Licitația Civilă de la Casa de Cultură Vigadó, din data de 27 martie. Fundația Pro Sanitate oferă un premiu special pentru proiectul cel mai popular.

Citeşte mai mult...
 
Conducerea Fundaței Comunitare Covasna a hotărât cum va utiliza fondurile adunate în fondul comunitar în perioada noiembrie 2016- ianuarie 2017 PDF Imprimare Email

Dragi utilizatori de Card Comunitar!

Citeşte mai mult... În luna ianuarie, din utilizarea cardului comunitar, s-au adunat în fondul comunitar 14497.98 lei, în majoritate din Magazinele Bertis.

Citeşte mai mult...
 
Realizările din anul 2016 PDF Imprimare Email

Citeşte mai mult... În anul 2016 Fundația Comunitară Covasna a colectat pe plan local 237 330 lei, din care 227 273 lei a folosit pentru scopuri comunitare: 171 973 lei pentru programele Fii activ pentru Covasna, Licitația Civilă, Youth Bank, sprijinind proiecte civile și de tineret, pentru burse prin Fondul pentru Talente din Ținutul Secuiesc, pentru excursii școlare prin programul Nu numai un loc pe hartă, pentru donarea de puieți de pomi fructiferi autohtoni prin programul Un pom pentru generația următoare, precum și amenajarea unor terenuri de joacă și investiții publice prin programul Card comunitar. Totodată fundația a sprijinit cu 55 300 lei persoane și organizații care au înaintat cereri către fundație în cursul anului. Suma cea mai consistentă a primit-o Formația Háromszék Táncegyüttes, sub forma Premiului publicului (21 000 lei), precum și Fundația Puskás Tivadar, pentru înființarea muzeului tehnic (16 000 lei). În 2016 fundația a investit 42 404 lei, prin proiecte finanțate (achiziționarea unui teren pentru pepinieră, realizarea seriei video despre meșteșuguri tradiționale, cu scopul comercializării acestora).

Citeşte mai mult...
 
Civil Licit 2017- Kézdivásárhely PDF Imprimare Email
There are no translations available.

Citeşte mai mult... 

A Civil Licit egy társadalmi esemény, amely erősíti a civil szféra-vállalkozói kör kapcsolatát. A civil kezdeményezéseket újabb forráslehetőségekhez juttatja, a vállalkozókban pedig növeli a felelősséget a közösségi dolgok iránt.

Citeşte mai mult...
 
Dragi posesori de Card Comunitar! PDF Imprimare Email

Citeşte mai mult...  

În luna noiembrie s-au adunat 16 298 lei în fondul comunitar Ujjvárossy József, din utilizarea Cardului Comunitar.

Citeşte mai mult...
 
Rezultatul evaluarii aplicatiilor la Fondul de burse PDF Imprimare Email

Citeşte mai mult...

S-a finalizat evaluarea aplicatiilor la Fondul de burse lansat de Fundatia Comunitara Covasna.

Citeşte mai mult...
 
«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Pagina 4 din 19


Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

 

 
 
Copyright © 2010-2011 - Háromszéki Közzösségi Alapítvány | Honlapkészítés Digital Studio