Hungarian (formal)Română (România)English (United Kingdom)
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Decizie privind utilizarea fondului de card comunitar PDF Imprimare Email

Citeşte mai mult...  Ieri, 18 mai 2017, conducerea Fundației Comunitare Covasna a hotărât asupra utilizării sumelor colectate în fondul comunitar în perioada ianuarie-aprilie 2017. Decizia a fost luată luând în considerare evenimentele planificate în perioada următoare, propunerile utilizatorilor, precum și cererile sosite la sediul fundației.

Citeşte mai mult...
 
Campanie comunitară PDF Imprimare Email

 

Noi suntem – Campanie comunitară pentru valori locale

Citeşte mai mult...

 

Noi – O campanie care are scopul de a te face curios față de tine însuți. Un mesaj care vrea să-ți trezească conștiința. Un slogan în care te recunoști. O întrebare care rezona în tine fără s-o formulezi. Propria mândrie, propriile valori, produse favorite, locuri, prieteni, vecini. Toți cei cu care împreună îți asumi: noi suntem!
Noi – o producție a Fundației Comunitare Covasna

Citeşte mai mult...
 
Utilizarea Cardului comunitar în luna martie PDF Imprimare Email

Citeşte mai mult...

Dragi utilizatori de Card Comunitar!

În luna martie s-au adunat 16 748,56 lei în fondul comunitar, din magazinele Bertis, Bani Market și Orex. Totodată Farmacia Salvia a contribuit cu 1000 lei la mărirea fondului. Mulțumim frumos.

Citeşte mai mult...
 
Un pom pentru generatia umatoare 2017 PDF Imprimare Email

Citeşte mai mult...   Fundatia Comunitara Covasna continua si in anul curent distribuirea de puieti autohtoni pentru familii din zona rurala. Familiile solicitante beneficiaza de trei puieti gratuit, distibuirea facandu-se uniform pe teritoriul judetului.

Citeşte mai mult...
 
Rezultate Licitație – Tg. Secuiesc a demonstrat din nou... PDF Imprimare Email

 Citeşte mai mult...     ... pot fi uniți nu numai la necaz, atunci când un membru al comunității este nedreptățit, ci și atunci când au obiective comunitare.

Citeşte mai mult...
 
Investițiile comunitare au depășit 1 milion de lei! PDF Imprimare Email

Citeşte mai mult...  Mai exact, în perioada 2011-2016, din sumele obținute prin utilizarea cardului comunitar au fost utilizați în scopuri comunitare 1 000 114 lei: pentru programe civile 640 407 lei, sprijinirea talentelor 127 547 lei, cereri individuale 100 244 lei, proiecte pentru tineret 27 353 lei, respectiv 93 563 lei investiții în locuri publice și 11 000 lei pentru utilizatori fideli de card comunitar.

Citeşte mai mult...
 
Rezultetele preselecției la Licitația Civilă PDF Imprimare Email

Citeşte mai mult... La apelul nostru pentru Licitația Civilă din Tg. Secuiesc au sosit 16 aplicații, toate proiecte civile valoroase. Evaluarea a fost realizată de către o comisie formată din trei membri: câte un reprezentant al FCC și al fundației partenere Pro Sanitate și un expert independent.

Citeşte mai mult...
 
Licitația Civilă Tg. Secuiesc- 16 proiecte PDF Imprimare Email

Fundația Comunitară Covasna organizează pentru prima dată Licitație Civilă la Tg. Secuiesc. Pe plan local colaborăm cu Fundația Pro Sanitate. La anunțul nostru s-au mobilizat organizațiile civile și au fost înscrise 16 proiecte civile. Sunt organizații civile, care au înscris chiar și câte două proiecte. Ideile de proiecte sunt foarte variate, inițiativele se desfășoară pe o scară largă, de la loc de alergare pentru câini, predarea limbilor în condiții performante, sărbătoare de Paște, până la Olimpiada copiilor.

Săptămâna aceasta are loc evaluarea proiectelor, decizia va fi luată de o comisie alcătuită din trei membri, rezultatele vor fi anunțate după data de 10 martie. Din proiectele înscrise se vor alege trei, care vor participa la Licitația Civilă de la Casa de Cultură Vigadó, din data de 27 martie. Fundația Pro Sanitate oferă un premiu special pentru proiectul cel mai popular.

Citeşte mai mult...
 
Conducerea Fundaței Comunitare Covasna a hotărât cum va utiliza fondurile adunate în fondul comunitar în perioada noiembrie 2016- ianuarie 2017 PDF Imprimare Email

Dragi utilizatori de Card Comunitar!

Citeşte mai mult... În luna ianuarie, din utilizarea cardului comunitar, s-au adunat în fondul comunitar 14497.98 lei, în majoritate din Magazinele Bertis.

Citeşte mai mult...
 
«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Pagina 4 din 20


Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

 

 
 
Copyright © 2010-2011 - Háromszéki Közzösségi Alapítvány | Honlapkészítés Digital Studio