Hungarian (formal)Română (România)English (United Kingdom)
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

2016 évi értékelő PDF Nyomtatás E-mail

 Bővebben...2016-ban a Háromszéki Közösségi Alapítvány 237 330 lejt gyűjtött helyi szinten, ebből 227 273 lejt fordított vissza közösségi célokra, éspedig 171 973 lejt az Ötletből építs közösséget, a Civil Licit, a Youth Bank programokon keresztül civil és ifjúsági projektek támogatására, a Székelyföldi Tehetségalapon keresztül ösztöndíjakra, a Nem térkép e táj programon keresztül iskolai kirándulások támogatására, az Egy fa a jövő nemzedékének programban őshonos csemeték adományozására, valamint a közösségi kártya programon keresztül játszóterek, köztéri befektetések megvalósítására. Ugyanakkor, az alapítvány 55 300 lejjel segítette az egyéni és szervezeti kérelmeket, amelyeket az alapítványhoz nyújtottak be az év folyamán. A legnagyobb összegű támogatást a Háromszék Táncegyüttes kapta, Közösségi Nagydíj formájában (21 000 lej), valamint a Puskás Tivadar alapítvány, a technikai múzeum létrehozására (16 000 lej). Befektetésekre 2016-ban pályázati támogatással 42 404 lejt fordított (terület vásárlás csemetekertnek, hagyományos mesterségek video sorozat fejlesztése értékesítés céljával).

Bővebben...
 
Civil Licit 2017- Kézdivásárhely PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben... 

A Civil Licit egy társadalmi esemény, amely erősíti a civil szféra-vállalkozói kör kapcsolatát. A civil kezdeményezéseket újabb forráslehetőségekhez juttatja, a vállalkozókban pedig növeli a felelősséget a közösségi dolgok iránt.

Bővebben...
 
Kedves Közösségi Kártyatulajdonosok! PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...


16 298 lej gyűlt novemberben az Ujjvárossy József közösségi alapba, a közösségi kártyák használatából.

Bővebben...
 
A Székelyföldi Tehetségalap nyertes pályázatai PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...

A HKA által meghirdetett ösztöndíjtámogatási program, a Székelyföldi Tehetségalap nyertes pályázatai:

Bővebben...
 
Aktív részvételre buzdít a HKA a kutatás megvalósításában! PDF Nyomtatás E-mail

A Háromszéki Közösségi Alapítvány és a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem Csíkszeredai Karának kutatói novemberben felmérést végeznek Háromszéken a vásárlói szokásokról.

Bővebben...
 
Karácsonyi ajándékcsomagok rászoruló gyerekeknek PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...  A Háromszéki Közösségi Alapítvány karácsonyi ajándékcsomagra gyűjt, rászoruló gyermekeknek. Az édességeket tartalmazó ajándékcsomagokat az alapítvány óvodákon keresztül juttatja el a gyermekekhez. A pénzadományokat az erre a célra elhelyezett gyűjtődobozokban lehet elhelyezni, a Bertis üzletekben a kasszáknál. Köszönjük szépen.

 

 
Közösségi program a háromszéki termékek/vállalkozások népszerűsítéséért PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...   A Háromszéki Közösségi Alapítvány kampányprogramot indít a háromszéki termékek/cégek közösségi megerősítéséért.

Az alapítvány kezdeményezése volt a Közösségi Kártya bevezetése is, amely népszerű programmá nőtte ki magát megyeszinten. Ez egy törzsvásárlói kártya, amely helyi üzetekben használható és hangsúlyt fektet a közösség támogatására.

Az egy éves kampányprogram célja tudatosítani az emberekben a helyi értékeket és ösztönözni az együttműködést helyi cégek, termelők és vásárlók között.

Bővebben...
 
Nem térkép e táj! 2016- Eredmények PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...

A Háromszéki Közösségi Alapítvány Nem térkép e táj! honismereti kirándulásokat támogató programjára rendkívül átgondolt, következetes, felkészült szakmai kísérővel megvalósuló, a program céljait és prioritásait szem előtt tartó igénylések érkeztek be. 45 pályázat érkezett, a pályázatok zöme Sepsiszentgyörgyről (21), de szép számban küldtek támogatási kérelmet a megye minden részéről: Kézdivásárhely - 6, Barót és Kovászna 2-2, vidék: 14. Összesen 53 152 lejre érkezett igénylés.

Bővebben...
 
Ösztöndíj program 2016 PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...

 

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

HKA Tehetség Program

 

 

Ösztöndíj támogatás a Székelyföldön élő, iskolai és felsőszintű oktatásban résztvevő kiemelkedően tehetséges, szociálisan hátrányos helyzetű gyermekek és fiatalok támogatására
(2016/2017. tanév)
A meghirdetés dátuma: 2016. október 4.

Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

5. oldal / 20


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

 

 
 
Copyright © 2010-2011 - Háromszéki Közzösségi Alapítvány | Honlapkészítés Digital Studio