Hungarian (formal)Română (România)English (United Kingdom)
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Realizările din anul 2016 PDF Imprimare Email

Citeşte mai mult... În anul 2016 Fundația Comunitară Covasna a colectat pe plan local 237 330 lei, din care 227 273 lei a folosit pentru scopuri comunitare: 171 973 lei pentru programele Fii activ pentru Covasna, Licitația Civilă, Youth Bank, sprijinind proiecte civile și de tineret, pentru burse prin Fondul pentru Talente din Ținutul Secuiesc, pentru excursii școlare prin programul Nu numai un loc pe hartă, pentru donarea de puieți de pomi fructiferi autohtoni prin programul Un pom pentru generația următoare, precum și amenajarea unor terenuri de joacă și investiții publice prin programul Card comunitar. Totodată fundația a sprijinit cu 55 300 lei persoane și organizații care au înaintat cereri către fundație în cursul anului. Suma cea mai consistentă a primit-o Formația Háromszék Táncegyüttes, sub forma Premiului publicului (21 000 lei), precum și Fundația Puskás Tivadar, pentru înființarea muzeului tehnic (16 000 lei). În 2016 fundația a investit 42 404 lei, prin proiecte finanțate (achiziționarea unui teren pentru pepinieră, realizarea seriei video despre meșteșuguri tradiționale, cu scopul comercializării acestora).

Citeşte mai mult...
 
Civil Licit 2017- Kézdivásárhely PDF Imprimare Email
There are no translations available.

Citeşte mai mult... 

A Civil Licit egy társadalmi esemény, amely erősíti a civil szféra-vállalkozói kör kapcsolatát. A civil kezdeményezéseket újabb forráslehetőségekhez juttatja, a vállalkozókban pedig növeli a felelősséget a közösségi dolgok iránt.

Citeşte mai mult...
 
Dragi posesori de Card Comunitar! PDF Imprimare Email

Citeşte mai mult...  

În luna noiembrie s-au adunat 16 298 lei în fondul comunitar Ujjvárossy József, din utilizarea Cardului Comunitar.

Citeşte mai mult...
 
Rezultatul evaluarii aplicatiilor la Fondul de burse PDF Imprimare Email

Citeşte mai mult...

S-a finalizat evaluarea aplicatiilor la Fondul de burse lansat de Fundatia Comunitara Covasna.

Citeşte mai mult...
 
FCC îndeamnă la participare activă în realizarea cercetării! PDF Imprimare Email

Fundația Comunitară Covasna împreună cu cercetătorii Universității Sapientia Miercurea Ciuc, în luna noiembrie desfășoară un studiu în județul Covasna despre obiceiurile cumpărătorilor.

Citeşte mai mult...
 
Cadouri de crăciun pentru copii nevoiași PDF Imprimare Email

Citeşte mai mult... Fundația Comunitară Covasna colectează bani pentru pachete cadou oferite de crăciun copiilor nevoiași. Pachetele vor conține dulciuri și vor fi oferite de fundație copiilor prin intermediul grădinițelor. Donațiile oferite cu acest scop, vor putea fi introduse în cutiile de donații amplasate la casele de marcat din magazinele Bertis. Vă mulțumim frumos.

 
Program comunitar pentru promovarea produselor/ firmelor locale PDF Imprimare Email

Citeşte mai mult... Fundația Comunitară Covasna lanseaza  o campanie de promovare a produselor/ firmele locale.
Introducerea Cardului Comunitar a fost tot o inițiativă a fundației, care la nivel de județ s-a transformat  într-un program de succes. Este un card de fidelitate, care poate fi utilizat în magazine locale și pune accent pe sprijinirea comunității locale.
Scopul campaniei este de a conștientiza populația de valorile locale și de a încuraja colaborarea dintre firmele, producătorii covăsneni și cumpărători.

Citeşte mai mult...
 
Rezultate Nu numai un loc pe hartă! PDF Imprimare Email

Citeşte mai mult...

La apelul de proiecte al Fundației Comunitare Covasna ”Nu numai un loc pe o hartă!” au sosit solicitări foarte bine planificate, consecvente, în colaborare cu însoțitori profesionali bine pregătiți, proiecte care au vizat îndeosebi scopurile și prioritățile programului. Fundația Comunitară Covasna a primit 45 de aplicații, majoritatea aplicațiilor din Sf. Gheorghe (21), dar au fost aplicații numeroase din tot județul: Tg. Secuiesc 6, Baraolt și Covasna 2-2, din provincie 13. Prin aplicațiile primite s-au solicitat 53 152 lei.

Citeşte mai mult...
 
Program de burse 2016 PDF Imprimare Email

Citeşte mai mult...

LANSAREA PROGRAMULUI

FCC-PROGRAMUL DE TALENTE

 

 

Bursă de sprijin pentru elevi şi studenţi deosebit de talentaţi, dezavantajaţi social, care participă în sistemul de învăţământ şi trăiesc în Ţinutul Secuiesc
(anul şcolar 2016-2017)
Data lansării: 4 octombrie 2016

Citeşte mai mult...
 
«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Pagina 5 din 20


Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

 

 
 
Copyright © 2010-2011 - Háromszéki Közzösségi Alapítvány | Honlapkészítés Digital Studio