Hungarian (formal)Română (România)English (United Kingdom)
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Közösségi kampány PDF Print E-mail
There are no translations available.

Mi vagyunk – közösségi kampány a helyi értékekért

Read more...

Mi – Egy kampány, amely azt célozza, hogy légy kíváncsi magadra. Egy üzenet, amely szeretne öntudatra ébreszteni. Egy jelmondat, amelyet te is kitaláltál már. Egy logó, amelyben szívesen magadra ismersz. Egy kérdés, amely ott visszhangzott benned, csak még nem fogalmaztad meg. Saját büszkeséged, saját értékeid, kedvenceid, helyeid, barátaid, szomszédaid. Akikkel együtt szívesen vállalod: mi vagyunk!

Read more...
 
Közösségi Kártya használata márciusban PDF Print E-mail
There are no translations available.

Read more... 

Kedves Közösségi Kártya Tulajdonosok!

Márciusban 16 748,56 lej gyűlt a közösségi alapba, a Bertis, Bani Market és Orex üzetlekből. Ugyanakkor, a Salvia gyógyszertár 1000 lejjel gazdagította az alapot. Köszönjük szépen.

Read more...
 
Egy fa a jövő nemzedékének 2017 PDF Print E-mail
There are no translations available.

Read more...   A Háromszéki Közösségi Alapítvány idén is folytatja/bonyolítja az őshonos gyümölcsfacsemeték osztását háromszéki falvakon, az Egy fa a jövő nemzedékének programon belül.

Read more...
 
Licit eredmények - Kézdivásárhely újra bizonyított... PDF Print E-mail
There are no translations available.

Read more...      ... hogy nemcsak bajban tud összefogni, ha a közösséget vagy valamely tagját igazságtalanság éri, hanem összefog közösségi célok érdekében is.

Read more...
 
A közösségi befektetetések értéke meghaladta az 1 millió lejt! PDF Print E-mail
There are no translations available.

Read more...  Pontosabban, a közösségi kártyák használatából gyűlt összegek közösségi ráfordítása 2011-2016 között 1 000 114 lej volt: civil programokra 640 407 lej, tehetségek támogatására 127 547 lej, egyéni kérelmekre 100 244 lej, ifjúsági projektekre 27 353 lej, valamint 93 563 lej értékben köztéri befektetésekre és 11 000 lej hűséges kártyafelhasználóknak.

Read more...
 
Civil Licit előválogatás eredményei PDF Print E-mail
There are no translations available.

Read more...  A kézdivásárhelyi Civil Licit felhívásunkra 16 pályázat érkezett be, mind értékes, jó civil projektek. Az értékelést egy háromtagú bizottság végezte: egy-egy képviselő a HKA és a társzervező Pro Sanitate alapítvány részéről, valamint egy független szakértő.

Read more...
 
Civil Licit 2017 Kézdivásárhely, 16 pályázat PDF Print E-mail
There are no translations available.

A Háromszéki Közösségi Alapítvány első ízben szervez Civil Licitet Kézdivásárhelyen. A helyi szervezésbe a Pro Sanitate alapítvány is beszállt. A hirdetésre megmozdultak a civil szervezetek, záros határidőig 16 projekt érkezett be elektrónikusan. Vannak civil szervezetek, amelyek két projekttel neveztek be. A kezdeményezések széles skálán mozognak: kutayfuttatótól korszerű nyelvoktatásig, húsvéti varázslattól gyermek olimpiáig, nagyon változatosak a projektötletek.

A héten zajlik a pályázatok értékelése, háromtagú bizottság dönt, az eredmények március 10.-e után várhatók. A benevezett projektek közül három projekt kerül kiválasztásra a március 27.-iki Civil Licitre, amelyre a Vigadóban kerül sor, ugyanakkor a Pro Sanitate alapítvány különdíjjal jutalmazza a legnépszerűbb projektet.

Read more...
 
Döntött a Háromszéki Közösségi Alapítvány kuratóriuma a 2016 november-2017 január periódusban a közösségi alapba gyűlt összegek felhasználásáról. PDF Print E-mail
There are no translations available.

Kedves Közösségi Kártyatulajdonosok!

Read more... A múlt hónapban 14497.98 lej gyűlt a közösségi kártyák használatából, zömében a Bertis üzletekből.

Read more...
 
2016 évi értékelő PDF Print E-mail
There are no translations available.

 Read more...2016-ban a Háromszéki Közösségi Alapítvány 237 330 lejt gyűjtött helyi szinten, ebből 227 273 lejt fordított vissza közösségi célokra, éspedig 171 973 lejt az Ötletből építs közösséget, a Civil Licit, a Youth Bank programokon keresztül civil és ifjúsági projektek támogatására, a Székelyföldi Tehetségalapon keresztül ösztöndíjakra, a Nem térkép e táj programon keresztül iskolai kirándulások támogatására, az Egy fa a jövő nemzedékének programban őshonos csemeték adományozására, valamint a közösségi kártya programon keresztül játszóterek, köztéri befektetések megvalósítására. Ugyanakkor, az alapítvány 55 300 lejjel segítette az egyéni és szervezeti kérelmeket, amelyeket az alapítványhoz nyújtottak be az év folyamán. A legnagyobb összegű támogatást a Háromszék Táncegyüttes kapta, Közösségi Nagydíj formájában (21 000 lej), valamint a Puskás Tivadar alapítvány, a technikai múzeum létrehozására (16 000 lej). Befektetésekre 2016-ban pályázati támogatással 42 404 lejt fordított (terület vásárlás csemetekertnek, hagyományos mesterségek video sorozat fejlesztése értékesítés céljával).

Read more...
 
«StartPrev12345678910NextEnd»

Page 7 of 23


Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

 

 
 
Copyright © 2010-2011 - Háromszéki Közzösségi Alapítvány | Honlapkészítés Digital Studio