Hungarian (formal)Română (România)English (United Kingdom)
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Rezultate Card Comunitar - noiembrie 2015 PDF Imprimare Email

Dragi utilizatori de Card comunitar!

Citeşte mai mult...În luna noiembrie s-au strâns în fondul comunitar Ujjvárossy József 13748.75 lei, în felul următor:

Citeşte mai mult...
 
S-a terminat programul de excursii școlare Nu numai un loc pe o hartă! al Fundației Comunitare Covasna PDF Imprimare Email

Citeşte mai mult...La sfârșitul lunii noiembrie s-a finalizat programul de excursii școlare Nu numai un loc pe o hartă! al Fundației Comunitare Covasna. Scopul programului este organizarea unor excursii de clasă de o zi în regiunea Trei Scaune, în vederea întăririi colectivului de clasă și cunoașterea mai bună al ținutului natal.

Citeşte mai mult...
 
A Közösségi Kártya nyereményalap novemberi nyertese PDF Imprimare Email
There are no translations available.

Citeşte mai mult...A Háromszéki Közösségi Alapítvány a tudatos és aktív Közösségi Kártya felhasználók között két havonta 1.000 lejt sorsol ki.

Novemberi nyertesünk: Kelemen Borbála.

 
Rezultate Card Comunitar - octombrie 2015 PDF Imprimare Email

Dragi utilizatori de Card comunitar!

Citeşte mai mult...În luna octombrie s-au strâns în fondul comunitar Ujjvárossy József 15491.20 lei, în felul următor:

Citeşte mai mult...
 
Din sămânță se naște pomul - Programul ”Un pom pentru generația următoare” al Fundației Comunitare Covasna PDF Imprimare Email

Citeşte mai mult...În cadrul programului „Un pom pentru generația următoare” al Fundației Comunitare Covasna, la sfârșitul săptămânii trecute peste 110 elevi de clasele V, X respectiv XI din judeţ au participat la o acțiune de culegere de mere și pere pădurețe în jurul municipiului Sf. Gheorghe și în regiunea Baraolt.

Citeşte mai mult...
 
Rezultatele apelului de proiecte Nu numai un punct pe o hartă! PDF Imprimare Email

Citeşte mai mult...La apelul de proiecte al Fundației Comunitare Covasna ”Nu numai un loc pe o hartă!” au sosit solicitări foarte bine planificate, consecvente, în colaborare cu însoțitori profesionali bine pregătiți, proiecte care au vizat îndeosebi scopurile și prioritățile programului. În scopul că și în acest an câți mai mulți copii să aibă posibilitatea de a cunoaște și prin acest fapt să-și respectă și să se simte atașat de locul lor natal, conducerea Fundației a decis majorarea fondului destinat acestor proiecte, și în acest fel am putut să finanțăm 35 de proiecte, cu valoare de peste 36.000 de lei.

Citeşte mai mult...
 
Rezultate Card Comunitar - septembrie 2015 PDF Imprimare Email

Citeşte mai mult...În luna august s-au strâns în fondul comunitar Ujjvárossy József 14259.59 lei, în felul următor:

Citeşte mai mult...
 
Locul tău este în YouthBank! PDF Imprimare Email

Citeşte mai mult...Fii unul dintre liceeni care vor face parte din echipa YouthBank Covasna, echipa care va crea, promova şi administra un fond special destinat proiectelor implementate de către liceenii din oraşul tău. Programul este coordonat local de către Fundaţia Comunitară  Covasna.

Citeşte mai mult...
 
Rezultate Pedalează pentru un scop bun! - Sfântu Gheorghe - 2015 PDF Imprimare Email

Citeşte mai mult...Pe data de 18 septembrie s-a desfășurat cu un număr de participanți surprinzător de mare acțiunea Pedalează pentru un scop bun organizat de Fundația Comunitară Covasna. Scopul acțiunii din acest an a fost strângerea sumei de 12.000 de lei pentru achiziționarea a opt panouri de baschet și amplasarea acestora în cartierele orașului.

Citeşte mai mult...
 
«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Pagina 7 din 20


Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

 

 
 
Copyright © 2010-2011 - Háromszéki Közzösségi Alapítvány | Honlapkészítés Digital Studio