Hungarian (formal)Română (România)English (United Kingdom)
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Kiemelkedően magas részvétel Tekerj egy jó célért! akción, Kézdivásárhelyen PDF Print E-mail
There are no translations available.

Read more...A Háromszéki Közösségi Alapítvány szervezésében, partnerségben a Zöld Nap Egyesülettel és Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatalával, pénteken június 5-én második alkalommal szervezte meg Kézdivásárhelyen a Tekerj, egy jó célért! adománygyűjtő akciót.

Read more...
 
A Közösségi Kártya nyereményalap augusztusi nyertese PDF Print E-mail
There are no translations available.

Read more...A Háromszéki Közösségi Alapítvány a tudatos és aktív Közösségi Kártya felhasználók között két havonta 1.000 lejt sorsol ki.

Augusztusi nyertesünk: Lázár Dóra.

 
Első heti sorsolási eredmények - Helyi termék fontos nekem kampány! PDF Print E-mail
There are no translations available.

Read more...Helyi Termék fontos nekem! első heti sorsolásának eredményei letölthetők innen.

A 20 RON értékű vásárlási szelvényeket, a Háromszéki Közösségi Alapítvány székhelyén lehet átvenni, Templom utca 1/A szám, Eurocenter Amőba Oktatási Központ.

 
YouthBank program – mely lendületbe hozza az ifjúságot PDF Print E-mail
There are no translations available.

Read more...A Háromszéki Közösségi Alapítvány immár harmadik éve fejleszti és tartja fenn a YouthBank, azaz ifjúsági bankár programját Sepsiszentgyörgyön és Baróton, amely középiskolásoknak nyújt tapasztalatszerzési és tanulási lehetőséget a pénzgyűjtés, a felelős pénzkezelés területén.

A sepsiszentgyörgyi és baróti YouthBank csoport tevékenysége során - adománygyűjtő koncert, fiatalokat megcélzó bulik, sütemények árusítása a YouthBank Alap részére karácsonyi vásáron, gyűjtődobozok kihelyezésével üzletekben, kreatív helyismereti versennyel, karácsonyi adománygyűjtéssel árva gyerek számára - Sepsiszentgyörgyön 5000 lejt, Baróton 1000 lejt sikerült gyűjteniük az Ifjúsági Alapba.

Pillanatnyilag a program a gyűjtött alap felhasználásának fázisában van, az összeget ifjúsági kezdeményezésű programok megvalósítására használjuk.

 
„Generációk – a Közösség Központja” a Principessa Margareta Románia Alapítvány projektjének partnere a Háromszéki Közösségi Alapítvány PDF Print E-mail
There are no translations available.

Read more...A Principesa Margareta Románia Alapítvány a Raiffeisen Bank segítségével öt városban fejlesztette ki a „Generációk – a Közösség Központjában” elnevezésű, gyerekek és időskorúak támogatására indított projektjét.

Read more...
 
KÖZÖSSÉGI KÁRTYA REGISZTRÁCIÓS KAMPÁNY PDF Print E-mail
There are no translations available.

Read more...A Háromszéki Közösségi Alapítvány 2015 május-június időszakban szervezi meg, a Vegyél helyit! Élj helyben - Közösségi Kártya Regisztrációs Kampányát a sepsiszentgyörgyi, kézdivásárhelyi, kovásznai és baróti partnerüzletekben.

Read more...
 
Újabb sikeres Civil Licit Sepsiszentgyörgyön PDF Print E-mail
There are no translations available.

Read more...Nagy sikerrel zárult tegnap, április 23-án a Háromszéki Közösségi Alapítvány szervezésében, körülbelül ötven résztvevővel a második sepsiszentgyörgyi Civil Licit akció, az Új Stúdió termében. A The Funding Network londoni testvérszervezet módszertana alapján zajló esemény több, mint két órát tartott, és magában foglalt projektbemutatókat, licitálást és eredmény összegzést.

Read more...
 
Civil Licit 2015 PDF Print E-mail
There are no translations available.

CIVIL LICIT 2015 Sepsiszentgyörgyön!

Read more...Második alkalommal kerül megszervezésre a Civil Licit a Háromszéki Közösségi Alapítvány által, 2015 Április 23-án 18.00 órától az Új Stúdióban.

Read more...
 
AJÁNLJA ADÓJA 2%-ÁT A HELYI KÖZÖSSÉGÉRT! TÁMOGASSA A HÁROMSZÉKI KÖZÖSSÉGI ALAPÍTVÁNYT! PDF Print E-mail
There are no translations available.

2015-ben május 25-ig rendelkezhet a 2014-es személyi jövedelemadója 2%-ának felajánlásáról egy civil szervezet javára.
Támogassa ezzel az összeggel a Háromszék Közösségi Alapítvány célkitűzéseit, hogy jövedelemadója egy része a helyi közösség javára megtérüljön.

Read more...
 
«StartPrev12345678910NextEnd»

Page 8 of 19


Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

 

 
 
Copyright © 2010-2011 - Háromszéki Közzösségi Alapítvány | Honlapkészítés Digital Studio