Hungarian (formal)Română (România)English (United Kingdom)
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

CAMPANIE DE ÎNREGISTRARE CARD COMUNITAR PDF Imprimare Email

Citeşte mai mult...Fundația Comunitară Covasna în perioada mai-iunie va organiza campania ”Susține Comunitatea locală prin Card Comunitar”, acțiune de înlocuire ale cardurilor uzate și de noi înregistrări, în magazinele partenere din Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc, Covasna și Baraolt.

Citeşte mai mult...
 
SUCCES ȘI LA AL DOILEA LICITAȚIE CIVILĂ DIN SFÂNTU GHEORGHE PDF Imprimare Email

Citeşte mai mult...S-a încheiat cu mare succes ieri, 23 aprilie la Sfântu Gheorghe a doilea ediție al evenimentului Licitația Civilă în organizarea Fundației Comunitare Covasna, cu aproape 50 de participanți, în sala Studioul Nou. Licitația de proiecte, care s-a realizat conform metodologiei dezvoltate de organizația partenera The Funding Network din Londra, a durat puțin mai mult de două ore care a cuprins prezentarea proiectelor, licitațiile și sumarizarea rezultatelor.

Citeşte mai mult...
 
Licitația Civilă 2015 PDF Imprimare Email

LICITAȚIE CIVILĂ 2015 LA SFÂNTU GHEORGHE!
Citeşte mai mult...Fundația Comunitară Covasna organizează Licitație Civilă pentru a doua oară la Sfântu Gheorghe, în data de 23 aprilie 2015, începând de la ora 18.00 în Sala Studio Nou.

Citeşte mai mult...
 
DIRECȚIONAȚI 2% AL IMPOZITULUL DE VENIT PENTRU COMUNITATEA LOCALĂ! SUSȚINEȚI FUNDAȚIA COMUNITARĂ COVASNA! PDF Imprimare Email

În anul 2015 până la data de 25 mai puteți să dispuneți de direcționarea a 2% al impozitului de venit în favoarea unui organizații neguvernamentale.
Susțineți cu această sumă obiectivele Fundației Comunitară Covasna, ca o parte din impozitul Dvs. de venit să servească comunitatea locală.

Citeşte mai mult...
 
1488 de puieți pomi solicitați in cadrul programului PDF Imprimare Email

Citeşte mai mult...Au sosit la fundație 496 solicitări pentru 1488 de puieți pomi fructiferi autohtoni in cadrul programului Un pom pentru generația următoare, lansat in urma cu doua săptămâni. Au aplicat 12 localități din județ, cu 100 de solicitanți/localitate in general, dar sunt si localități unde 20-25 persoane s-au înscris pe listă, iar altele, unde numărul solicitărilor a depășit 150.

Citeşte mai mult...
 
Eredményes volt a 8 óra program Sepsiszentgyörgyön! PDF Imprimare Email
There are no translations available.

Citeşte mai mult...Március 27.-én pénteken három csapat reggel kilenctől délután ötig, nyolc órán keresztül dolgozott együtt, hogy a konkrétan felmerülő problémák orvoslásával civil projekteket fejlesszenek. Kommunikációs szakemberek, erdőmérnökök, építkezési szakemberek, kertészmérnök, grafikusok ajánlották fel önzetlen szakmai segítségüket az igénylő civil szervezetek számára, így a nap végén a Vinca Minor egyesület többéves kommunikációs stratégiával gazdagodott, a Zöldnap egyesület Mozgó délután programja új arculatot nyert és kommunikációs eszközöket a tinédzserek programba vonásához, és megszületett a HKA csemetekertjének egyéves, részletezett akcióterve, fenntarthatósági számításokkal együtt.

Citeşte mai mult...
 
Sau format echipele PDF Imprimare Email

Citeşte mai mult...Sau format echipele în cadrul programului 8 ore peste program. Nouă voluntari au candidat pentru dezvoltarea cu experiențele lor, cele trei proiecte în cadrul programului.

Citeşte mai mult...
 
Un pom pentru generația următoare – apel pentru depunere proiecte PDF Imprimare Email

Scopul principal al programului:

  • Repopularea livezilor covăsnene cu pomi fructiferi tradiționali.
Citeşte mai mult...
 
Közösségi Kártya eredmények - 2015 február PDF Imprimare Email

Citeşte mai mult...Dragi utilizatori de Card Comunitar!

În luna ianuarie s-au strâns în fondul comunitar Ujjvárossy József 11.587,73 lei, în felul următor:

Citeşte mai mult...
 
«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Pagina 8 din 19


Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

 

 
 
Copyright © 2010-2011 - Háromszéki Közzösségi Alapítvány | Honlapkészítés Digital Studio