Hungarian (formal)Română (România)English (United Kingdom)
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Decizie despre utilizarea sumelor strânse în urma folosirii cardurilor comunitare PDF Imprimare Email

Citeşte mai mult...

Conducerea FCC s-a decis asupra sumelor în valoare de 52.847,97, strânse în perioada februarie mai a.c.

Citeşte mai mult...
 
S-a terminat la Sfântu Gheorghe Campania de schimbare și înregistrare de Card Comunitar sub sloganul ”Susține Comunitatea Locală prin Card Comunitar” PDF Imprimare Email

Citeşte mai mult...S-a terminat Campania de schimbare și înregistrare de Card Comunitar sub sloganul ”Susține Comunitatea Locală prin Card Comunitar” al Fundației Comunitară Covasna la Sfântu Gheorghe. Pe parcursul celor două săptămâni voluntarii proveniți din Liceul Economic Administrativ Berde Áron, Liceul Teoretic Mikes Kelemen, Colegiul Reformat, Colegiul Szekely Mikó și membrii al grupului de cercetași Dr. Kovács Sándor în cele șase magazine Bertis, patru magazine Bani Market și în depozitul de materiale de Construcții OREX au efectuat 1145 de noi înregistrări și 319 de schimbări de carduri. Cele mai multe cereri de card s-au efectuat în magazinul Bertis 1.

În această săptămână vom continua Campania la Târgu Secuiesc și Covasna.

 
Participare marcantă la acțiunea Pedalează pentru un scop bun! la Târgu Secuiesc PDF Imprimare Email

Citeşte mai mult...Fundația Comunitară Covasna a organizat vineri, 5 iunie, la Târgu Secuiesc, pentru a doua oară acțiunea de strângere de fonduri: Pedalează pentru un scop bun! În parteneriat cu Fundația Soare Verde și cu Primăria Municipiului.

 

Citeşte mai mult...
 
A Közösségi Kártya nyereményalap augusztusi nyertese PDF Imprimare Email
There are no translations available.

Citeşte mai mult...A Háromszéki Közösségi Alapítvány a tudatos és aktív Közösségi Kártya felhasználók között két havonta 1.000 lejt sorsol ki.

Augusztusi nyertesünk: Lázár Dóra.

 
Rezultatele primei tragere la sorți PDF Imprimare Email

Citeşte mai mult...Rezultatele primei tragere la sorți în cadrul campaniei Produs Local important pentru mine! se poate vizualiza aici.
Premiul voucher în valoare de 20 RON, se poate ridica de la sediul Fundației Comunitare Covasna, str. Bisericii, nr. 1/A, Centrul Eurocenter Amoba.

 
Programul YouthBanK – dă impuls tineretului PDF Imprimare Email

Citeşte mai mult...

Fundația Comunitară Covasna deja de trei ani dezvoltă și susține programul YouthBank la Sfântu Gheorghe și Baraolt, care ofertă liceenilor posibilitate de învățare și de experiență în domeniul de strânger iși gestionare de fonduri.

Cele două echipe YouthBank, din Sfântu Gheorghe și Baraolt, prin programe inițiate și organizate de ei, ca: concert pentru strângere de fonduri, organizare unor petreceri pentru tineri, vânzarea de prăjituri de casă cu ocazia târgului de crăciun, amenajarea unor cutii de strângere de fonduri în magazine, cu organizarea unui concurs creativ, acțiuni de colectare fonduri pentru copii orfani – au reușit să strânge 5000 de lei la Sfântu Gheorghe, respectiv 1000 de lei la Baraolt în fondul de Tineret.

Programul la momentul actual se află în faza de utilizare a fondului, și va fi folosit la realizarea programelor inițiate de tineri.

Programul la momentul actual se află în faza de utilizare a fondului, și va fi folosit la realizarea programelor inițiate de tineri.

 
Fundația Comunitară Covasna Partener al Proiectului ”Generații - Centrul Comunității” al Fundației Principesa Margareta al României PDF Imprimare Email

Generaţii – Centrul Comunităţii un proiect în sprijinul copiilor şi vârstnicilor din cinci oraşe dezvoltat de Fundaţia Principesa Margareta a României cu sprijinul Raiffeisen Bank

 

 

 

Citeşte mai mult...Bucureşti, 30 aprilie 2015 - Fundaţia Principesa Margareta a României şi Raiffeisen Bank aduc împreună copiii şi vârsticii în centre after-school intergeneraționale printr-un efort al întregii comunități.

Citeşte mai mult...
 
CAMPANIE DE ÎNREGISTRARE CARD COMUNITAR PDF Imprimare Email

Citeşte mai mult...Fundația Comunitară Covasna în perioada mai-iunie va organiza campania ”Susține Comunitatea locală prin Card Comunitar”, acțiune de înlocuire ale cardurilor uzate și de noi înregistrări, în magazinele partenere din Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc, Covasna și Baraolt.

Citeşte mai mult...
 
SUCCES ȘI LA AL DOILEA LICITAȚIE CIVILĂ DIN SFÂNTU GHEORGHE PDF Imprimare Email

Citeşte mai mult...S-a încheiat cu mare succes ieri, 23 aprilie la Sfântu Gheorghe a doilea ediție al evenimentului Licitația Civilă în organizarea Fundației Comunitare Covasna, cu aproape 50 de participanți, în sala Studioul Nou. Licitația de proiecte, care s-a realizat conform metodologiei dezvoltate de organizația partenera The Funding Network din Londra, a durat puțin mai mult de două ore care a cuprins prezentarea proiectelor, licitațiile și sumarizarea rezultatelor.

Citeşte mai mult...
 
«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Pagina 8 din 19


Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

 

 
 
Copyright © 2010-2011 - Háromszéki Közzösségi Alapítvány | Honlapkészítés Digital Studio