Hungarian (formal)Română (România)English (United Kingdom)
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Tekerj 2014 - eredmények PDF Nyomtatás E-mail

204 résztvevő / 474 kör = 4.740 km / 11.220 lej

85 egyéni, 15 csoport (6 iskola: Székely Mikó, Mikes Kelemen, Berde Á., Nicolae Colan, Sportiskola, Ady E., 5 civil szervezet: Sepsi ISE, Turulmadár Iroda, Caritas, Zöld Nap Egyesület – Kézdiv., Szent Liga, 3 cég: Orex-SportAll,  Zike-Erpék – Barót, MultiNr kft., Háromszék)

5 kör vagy azon felül tekerők száma: 22

Legtöbb kört tekerő: Lukács Ábel – 500 lej díj, Rotary Klub Sepsiszentgyörgy

Bővebben...
 
Tekerj egy jó célért! PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...Tisztelt Biciklizők és Támogatók!

A Háromszéki Közösségi Alapítvány az idén is megszervezi a Tekerj egy jó célért akciót, ezúttal Egy egészségesebb, élhetőbb városért!
Projekt célja: serkenteni a biciklizés gyakorlatát, arra ösztönözni a városlakókat, hogy autó helyett inkább biciklit használjanak a városi közlekedésben. Fontos, hogy ez a szemlélet már gyermekkorban kialakuljon. Éppen ezért, a konkrét lehetőséggel a gyermekeket célozzuk meg, kialakítjuk a biciklizés feltételeit számukra. Hogyan? Biciklitartókkal és biciklikkel.

Bővebben...
 
Közösségi Kártya eredmények - 2014 július PDF Nyomtatás E-mail

Kedves Közösségi Kártyatulajdonosok!

Júliusban 15.058,56 gyűlt az Ujjvárossy József közösségi alapba, a következőképpen:

  • Bertis üzletek  13.867,71 lej
  • Bani Market üzletek  11,96 lej
  • Orex lerakatok    2,67 lej
  • Salvia gyógyszertárak  908,96 lej
  • Hermann gyógyszertár 2,93 lej
Bővebben...
 
Pályázati felhívás PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...Civil szervezetek, ifjúsági szervezetek és kezdeményező csoportok pályázhatnak projekt-támogatásra a Tekerj egy jó célért! biciklis akcióban!
A szeptember 19.-iki Tekerj egy jó célért akcióban négy közösségi projekt támogatásáért lehet majd biciklizni, a négy projektet a HKA a beérkező projektek közül választja ki.  A projektenkénti célösszeg: 5.000 lej.

Bővebben...
 
TEKERJ EGY JÓ CÉLÉRT! PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...Biciklis akció közösségi projektekért

A Háromszéki Közösségi Alapítvány 2014. szeptember 19.-én, pénteken 16.00 és 21.00 óra között megszervezi a Tekerj egy jó célért! biciklis akció negyedik kiadását.

Bővebben...
 
Közösségi Kártya eredmények - 2014 június PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...Kedves Közösségi Kártyatulajdonosok!

Június 25.-én döntött a Háromszéki Közösségi alapítvány kuratóriuma a január-május periódusban az Ujjvárossy József közösségi alapba gyűlt pénzösszegekről.
A döntésnél figyelem bevették az alapítványi célkitűzéseket (pénzügyi megerősítés, stabilitás hosszútávon), a kártyafelhasználók javaslatait (élhető környezet kialakítása, rászorulók támogatása), valamint a tehetséggondozás további fejlesztését tartották szem előtt.

Bővebben...
 
Megvan a teljes összeg a kézdivásárhelyi mozgáspark létrehozásához! PDF Nyomtatás E-mail

A 18.000 lej összértékű befektetés megvalósítása érdekében a Háromszéki Közösségi Alapítvány 6.000 lejt biztosít saját alapból, Kézdivásárhelyen a Bertis üzletekben a közösségi kártyák használatából gyűlt pénzösszegekből, ugyanennyivel járul hozzá a kézdivásárhelyi polgármesteri hivatal a gumiszőnyeg megvásárlásával, 3.000 lej gyűlt 114 résztvevő közreműködésével a Tekerj akcióban, és legutóbb a New Fashion készruhagyár nagylelkű hozzájárulásával 3.000 lejjel vált teljessé a befektetési alap. Ezzel az alapítványi kezdeményezés közösségi szempontból teljessé vált: civilek, vállalkozók és önkormányzat együttes hozzájárulásával augusztus utolsó hetében ünnepélyes keretek között felavatják Kézdivásárhely első kültéri mozgásparkját a Molnár Józsiás parkban.

HKA hírszolgálat

 
Tekej egy jó célért! Kézdivásárhely PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...Hivatalosan is elindult a Tekerj egy jó célért! akció, Kézdivásárhelyen. Az eseménnyel kapcsolatos minden információ megtalálható a tekerj.hka.ro honlapon.

 
YouthBank pályázati eredmény PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...YouthBank pályázati eredmények.

 
«ElsőElőző111213141516171819KövetkezőUtolsó»

11. oldal / 19


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

 

 
 
Copyright © 2010-2011 - Háromszéki Közzösségi Alapítvány | Honlapkészítés Digital Studio