Hungarian (formal)Română (România)English (United Kingdom)
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

A Közösségi Kártya nyereményalap augusztusi nyertese PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...A Háromszéki Közösségi Alapítvány a tudatos és aktív Közösségi Kártya felhasználók között két havonta 1.000 lejt sorsol ki.

Augusztusi nyertesünk: Lázár Dóra.

 
Közösségi Kártya eredmények - 2015 június PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...Kedves Közösségi Kártyatulajdonosok!

Júniusban 13135.26 lej gyűlt az Ujjvárossy József közösségi alapba, a következőképpen:


Bővebben...
 
Döntés a közösségi kártyák használatából befolyt pénzösszegekről PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...

A Háromszéki Alapítvány kuratóriuma döntött. Az ez év február-május periódusban a Közösségi kártyák használatából befolyt 52.847,97 lej felhasználásáról.

Bővebben...
 
Véget ért a Vegyél Helyit! Élj Helyben Közösségi Kártyacsere és regisztrációs kampány Sepsiszentgyörgyön! PDF Nyomtatás E-mail

 

Bővebben...Véget ért a Háromszéki Közösségi Alapítvány Sepsiszentgyörgyön tartott a Vegyél helyit! Élj helyben! Közösségi Kártya csere és regisztrációs kampány Sepsiszentgyörgyön. A két hét alatt a a Berde Áron Közigazgatási és Közgazdasági Középiskolából, a Mikes Kelemen Líceumból, a Református Kollégiumból, a Székely Mikó Kollégiumból, és a Dr. Kovács Sándor cserkészcsapat tagjai közül kikerülő önkénteseink  a hat Bertis, négy  Bani Market üzletben és az OREX építőanyag lerakatban 1145 új regisztrációt és 319 kártyamegújítást foganatosítottak.  A legtöbb új kártyahasználó a Bertis 1-es üzletből került ki, szám szerint 285.

 

A héten Kézdivásárhelyen és Kovásznán folytatjuk a regisztrációs kampányunkat.

 

 
Kiemelkedően magas részvétel Tekerj egy jó célért! akción, Kézdivásárhelyen PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...A Háromszéki Közösségi Alapítvány szervezésében, partnerségben a Zöld Nap Egyesülettel és Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatalával, pénteken június 5-én második alkalommal szervezte meg Kézdivásárhelyen a Tekerj, egy jó célért! adománygyűjtő akciót.

Bővebben...
 
Első heti sorsolási eredmények - Helyi termék fontos nekem kampány! PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...Helyi Termék fontos nekem! első heti sorsolásának eredményei letölthetők innen.

A 20 RON értékű vásárlási szelvényeket, a Háromszéki Közösségi Alapítvány székhelyén lehet átvenni, Templom utca 1/A szám, Eurocenter Amőba Oktatási Központ.

 
YouthBank program – mely lendületbe hozza az ifjúságot PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...A Háromszéki Közösségi Alapítvány immár harmadik éve fejleszti és tartja fenn a YouthBank, azaz ifjúsági bankár programját Sepsiszentgyörgyön és Baróton, amely középiskolásoknak nyújt tapasztalatszerzési és tanulási lehetőséget a pénzgyűjtés, a felelős pénzkezelés területén.

A sepsiszentgyörgyi és baróti YouthBank csoport tevékenysége során - adománygyűjtő koncert, fiatalokat megcélzó bulik, sütemények árusítása a YouthBank Alap részére karácsonyi vásáron, gyűjtődobozok kihelyezésével üzletekben, kreatív helyismereti versennyel, karácsonyi adománygyűjtéssel árva gyerek számára - Sepsiszentgyörgyön 5000 lejt, Baróton 1000 lejt sikerült gyűjteniük az Ifjúsági Alapba.

Pillanatnyilag a program a gyűjtött alap felhasználásának fázisában van, az összeget ifjúsági kezdeményezésű programok megvalósítására használjuk.

 
KÖZÖSSÉGI KÁRTYA REGISZTRÁCIÓS KAMPÁNY PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...A Háromszéki Közösségi Alapítvány 2015 május-június időszakban szervezi meg, a Vegyél helyit! Élj helyben - Közösségi Kártya Regisztrációs Kampányát a sepsiszentgyörgyi, kézdivásárhelyi, kovásznai és baróti partnerüzletekben.

Bővebben...
 
„Generációk – a Közösség Központja” a Principessa Margareta Románia Alapítvány projektjének partnere a Háromszéki Közösségi Alapítvány PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...A Principesa Margareta Románia Alapítvány a Raiffeisen Bank segítségével öt városban fejlesztette ki a „Generációk – a Közösség Központjában” elnevezésű, gyerekek és időskorúak támogatására indított projektjét.

Bővebben...
 
«ElsőElőző11121314151617181920KövetkezőUtolsó»

11. oldal / 22


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

 

 
 
Copyright © 2010-2011 - Háromszéki Közzösségi Alapítvány | Honlapkészítés Digital Studio