Hungarian (formal)Română (România)English (United Kingdom)
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Újabb sikeres Civil Licit Sepsiszentgyörgyön PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...Nagy sikerrel zárult tegnap, április 23-án a Háromszéki Közösségi Alapítvány szervezésében, körülbelül ötven résztvevővel a második sepsiszentgyörgyi Civil Licit akció, az Új Stúdió termében. A The Funding Network londoni testvérszervezet módszertana alapján zajló esemény több, mint két órát tartott, és magában foglalt projektbemutatókat, licitálást és eredmény összegzést.

Bővebben...
 
Civil Licit 2015 PDF Nyomtatás E-mail

CIVIL LICIT 2015 Sepsiszentgyörgyön!

Bővebben...Második alkalommal kerül megszervezésre a Civil Licit a Háromszéki Közösségi Alapítvány által, 2015 Április 23-án 18.00 órától az Új Stúdióban.

Bővebben...
 
AJÁNLJA ADÓJA 2%-ÁT A HELYI KÖZÖSSÉGÉRT! TÁMOGASSA A HÁROMSZÉKI KÖZÖSSÉGI ALAPÍTVÁNYT! PDF Nyomtatás E-mail

2015-ben május 25-ig rendelkezhet a 2014-es személyi jövedelemadója 2%-ának felajánlásáról egy civil szervezet javára.
Támogassa ezzel az összeggel a Háromszék Közösségi Alapítvány célkitűzéseit, hogy jövedelemadója egy része a helyi közösség javára megtérüljön.

Bővebben...
 
1488 igénylés a Háromszéki Közösségi Alapítvány csemete programjában PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...Beérkeztek a pályázatok  Háromszéki Közösségi Alapítvány Egy fa a jövő nemzedékének programjának felhívására. Az összesített adatok alapján 496 család igényel 1488 db. őshonos gyümölcsfa csemetét összesen 12 településre, ezek a következők: Kőröspatak, Kálnok, Zabola, Mikóújfalu, Aldoboly, Árkos, Bodos, Felsőrákos, Köpec, Bibarcfalva, Bardóc és Erdőfüle. Általában falvanként 100 igénylő szerepel a listán, de vannak olyan települések is, ahol 20-25 vagy éppenséggel 150 iratkozott van.

Bővebben...
 
Eredményes volt a 8 óra program Sepsiszentgyörgyön! PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...Március 27.-én pénteken három csapat reggel kilenctől délután ötig, nyolc órán keresztül dolgozott együtt, hogy a konkrétan felmerülő problémák orvoslásával civil projekteket fejlesszenek. Kommunikációs szakemberek, erdőmérnökök, építkezési szakemberek, kertészmérnök, grafikusok ajánlották fel önzetlen szakmai segítségüket az igénylő civil szervezetek számára, így a nap végén a Vinca Minor egyesület többéves kommunikációs stratégiával gazdagodott, a Zöldnap egyesület Mozgó délután programja új arculatot nyert és kommunikációs eszközöket a tinédzserek programba vonásához, és megszületett a HKA csemetekertjének egyéves, részletezett akcióterve, fenntarthatósági számításokkal együtt.

Bővebben...
 
Összeálltak a csapatok PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...Összeálltak a csapatok a 8 órás tevékenysgre március 27.-én. Kilenc önkéntes jelentkezett három projekt fejlesztésére, pénteken nyolc órát áldoznak az idejükből, hogy segítsék a projektek megvalósulását.

Bővebben...
 
Egy fa a jövő nemzedékének - PÁLYÁZATI FELHÍVÁS PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...A pályázati program fő célja:

  • Az őshonos gyümölcsfák visszatelepítése Háromszékre, közösségi részvétellel.
Bővebben...
 
Projekteket várunk a Civil Licitre! PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...A Háromszéki Közösségi Alapítvány  civil szervezetek projektjeit várja a Civil Licitre, amelynek célja helyi támogatások bevonása a projektek megvalósítására. Tavaly a Civil Licit összesen 9200 lejt eredményezett a három projekt számára.

Bővebben...
 
Közösségi Kártya eredmények - 2015 február PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...~~Kedves Közösségi Kártyatulajdonosok!

Februárban 11.948.67 lej gyűlt az Ujjvárossy József közösségi alapba, a következőképpen:

Bővebben...
 
«ElsőElőző11121314151617181920KövetkezőUtolsó»

12. oldal / 22


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

 

 
 
Copyright © 2010-2011 - Háromszéki Közzösségi Alapítvány | Honlapkészítés Digital Studio