Hungarian (formal)Română (România)English (United Kingdom)
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Közösségi Kártya eredmények - 2014 október PDF Nyomtatás E-mail

HKA kzssegi kartya vegso q9Kedves Közösségi Kártyatulajdonosok!

Az eddig begyűlt adatok alapján októberben 15.590,53 lej gyűlt az Ujjvárossy József közösségi alapba. Fő alapbefizető: a Bertis üzletek, Sepsiszentgyörgy, Kovászna és Kézdivásárhely. A közösségi kártyák használatának is köszönhetően ebben a hónapban 1.333 kisdiák és fiatal vesz részt összesen 23 szervezett helytörténeti kiránduláson, a támogatás összértéke 20.000 lej.

Folyamatban van a YouthBank ifjúsági program, amely az osztálykirándulások egyik finanszírozója. A fiatalok 2014 december - 2015 február periódusban gyűjtési akciókat szerveznek, ifjúsági alapba gyűjtenek, a gyűlt pénzösszeget pedig ifjúsági tervek megvalósítására fordítják. Az alapítvány az alapban maradt pénzt az őszi osztálykirándulások támogatására fordítja. Kérjük, támogassák a fiatalok akcióit, hogy minél több gyerek vehessen részt a szervezett kirándulásokon!
A Háromszéki Közösségi Alapítvány beindítja az Egy fa a jövő nemzedékének című hosszú lejáratú programját. Évente 1.500-2.000 gyümölcsfa csemetét oszt ki háromszéki települések között, pályázati úton, az első bonyolításra jövő év tavaszán kerül sor. Az alapítvány ebből a célból csemetekertet hoz létre, a területvásárlásra szükséges összeget a közösségi alapból és a Közösségi Bál bevételéből fedezi. A Közösségi Bálra 2014. november 21.-én du. hat órakor kerül sor az Orchidea rendezvényteremben. A Közösségi Bál nem zártkörű rendezvény, meghívó nélkül is részt lehet venni rajta. Szívesen látunk mindenkit, aki szimpatizál a Háromszéki Közösségi Alapítvány tevékenységével, a csemetekert kezdeményezést jónak tartja és támogatni kívánja.
2014. november 7.-én a Sepsi Rádió élő adásában kisorsoltunk az aktív kártyahasználók között 1.000 lej pénznyereményt. A szerencsés nyertes: Mindras Camelia sepsiszentgyörgyi lakos, aki 2011-től hűséges használója a közösségi kártyának. Gratulálunk a nyertesnek és használja továbbra is bizalommal a közösségi kártyát! A következő sorsolásra 2015 februárban kerül sor.
Köszönjük, hogy a közösségi kártya használatával erősíti a közösségünket, és továbbra is várjuk javaslataikat a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen.

Kártyaprogram partnerek: Bertis üzletek, Bani Market üzletek, Salvia gyógyszertárak, TTS utazási iroda, OPT bank, Háromszék napilap, Orex építőanyag lerakat, Hermann gyógyszertár, Pro-Vitam magánklinika.

HKA hírszolgálat

 


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

 

 
 
Copyright © 2010-2011 - Háromszéki Közzösségi Alapítvány | Honlapkészítés Digital Studio