Hungarian (formal)Română (România)English (United Kingdom)
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

KÖZÖSSÉGI KÁRTYA REGISZTRÁCIÓS KAMPÁNY PDF Nyomtatás E-mail

HKA kzssegi kartya vegso q9A Háromszéki Közösségi Alapítvány 2015 május-június időszakban szervezi meg, a Vegyél helyit! Élj helyben - Közösségi Kártya Regisztrációs Kampányát a sepsiszentgyörgyi, kézdivásárhelyi, kovásznai és baróti partnerüzletekben.

A 2011-ben bevezetett Közösségi Kártya a HKA legnagyobb sikernek örvendő programja, mára megyeszinten több mint 22.000 kártyafelhasználónk van, az Ujjvárosi József Közösségi Kártya Alapba több, mint 500.000 lej folyt be, melyet nagyjából 140 civil program megvalósítására fordítottunk: fitnesz park és játszóterek kialakítása, pingpongasztal felszerelése, tanulmánykirándulások támogatása, közösségi programok támogatása, ösztöndíjak nehéz anyagi helyzetű, de jó tanulmányi előmenetelű diákok számára.

A Közösségi kártya program kiemelt partnere a Bertis üzlethálózat.

Partnerek továbbá Sepsiszentgyörgyön: Salvia gyógyszertárak, Transilvania Tourist Service utazási iroda, Hpress Kft., Sepsiszentgyörgyön és Baróton pedig az Orex építőanyag lerakatok, Hermann gyógyszertár.

Közösségi kártya csere és kártya regisztrációs kampányunkat május 11-én kezdjünk a Stadion utcai BERTIS 3 üzletben, ahol egy héten keresztül önkénteseink várják a kártyafelhasználóinkat, hogy elhasználódott kártyáikat kicserélhessék, ugyanakkor várjunk azokat, akik újonnan szeretnének regisztrálni.

A kampányt június első két hetében kiterjesztjük a sepsiszentgyörgyi, kézdivásárhelyi, kovásznai és baróti BERTIS és Bani Market üzletekre és az Orex építőanyag lerakatokra.

helyi termek fb 03A kártya regisztráció időszakában újra megszervezzük a Helyi termék – fontos nekem! kampányt, melynek   célja a helyi értékek védelme, a közösségi jövő biztonsága Szülőföldünkön! A  kampány  során a közösségi kártyafelhasználókat az alapítvány autós matricákkal  ajándékozza meg. A matricákat a regisztrációt végző önkénteseinknél lehet átvenni, a közösségi  kártya  felmutatásával. 

Ugyanakkor sorsoláson  is részt lehet venni, heti 10 egyenként 20 lejes, a BERTIS üzletekben értékesíthető, vásárlási utalványt sorsolunk ki, majd a kampány végén egy 500 lejes főnyereményt, a következő szabályok szerint:

Részvételi szabályok:

  1. Küldjön be a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre egy fotót a járműről,  amelyen jól látható a felhelyezett matrica és  a jármű rendszáma. A levélnek tartalmaznia kell a személy nevét,  a  közösségi kártyakódját és az elérhetőségi adatokat(telefon, email).
  2. A levelet legkésőbb csütörtök estig el kell küldeni a fent megadott címre.
  3. Sorsolás minden pénteken a kampány ideje alatt (május 11 – június 12 között Sepsiszentgyörgy, illetve június 8 - 19 között Kézdivásárhely, Kovászna, Barót)
 


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

 

 
 
Copyright © 2010-2011 - Háromszéki Közzösségi Alapítvány | Honlapkészítés Digital Studio