Hungarian (formal)Română (România)English (United Kingdom)
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Újabb sikeres Civil Licit Sepsiszentgyörgyön PDF Print E-mail
There are no translations available.

logo civil licitNagy sikerrel zárult tegnap, szeptember 22-én a Háromszéki Közösségi Alapítvány szervezésében, körülbelül harminc résztvevővel a harmadik sepsiszentgyörgyi Civil Licit akció, az Új Stúdió termében. A The Funding Network londoni testvérszervezet módszertana alapján zajló esemény több, mint két órát tartott, és magában foglalt projektbemutatókat, licitálást és eredmény összegzést.

A Grubisics Levente, a Sepsi Rádió szerkesztőjének moderálásával zajló esemény igazi közösségi élményt nyújtott a résztvevők számára. A liciten harminc személy vett részt, és a résztvevők önzetlen felajánlásával 11 400 lej gyűlt össze három közösségi kezdeményezés támogatására:

Caritas Egyesület- Idősek bevonása gyerekfoglalkoztató programokba- 3 500 lej, főtámogató: Zarah Moden cégcsoport, Kézdivásárhely

Tipe Tupa Egyesület- Olvasás népszerűsítése a mese által - 4 400 lej, főtámogató: Berszány Tibor, Bertis Kft.

Vinca Minor Egyesület- Az Apor Lányok feredőjének karbantartása - 3 550 lej, főtámogató: Fleckhammer Otto, Elco Rt.

A Civil Licit Minőségről szól. Emberi Minőségről: felelősségről, önzetlenségről, szeretetről. Erről tettek tanubizonyságot mindazok, akik jelen voltak a Stúdióteremben és segítették a civil projektek megvalósulását.

 

 


Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

 

 
 
Copyright © 2010-2011 - Háromszéki Közzösségi Alapítvány | Honlapkészítés Digital Studio