Hungarian (formal)Română (România)English (United Kingdom)
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Közösségi program a háromszéki termékek/vállalkozások népszerűsítéséért PDF Print E-mail
There are no translations available.

haromszeki termek-2   A Háromszéki Közösségi Alapítvány kampányprogramot indít a háromszéki termékek/cégek közösségi megerősítéséért.

Az alapítvány kezdeményezése volt a Közösségi Kártya bevezetése is, amely népszerű programmá nőtte ki magát megyeszinten. Ez egy törzsvásárlói kártya, amely helyi üzetekben használható és hangsúlyt fektet a közösség támogatására.

Az egy éves kampányprogram célja tudatosítani az emberekben a helyi értékeket és ösztönözni az együttműködést helyi cégek, termelők és vásárlók között.

A program első felében, év végéig, egy előzetes felmérés készül a helyi termelőkkel, cégekkel, a felmérést a Sapientia Egyetem csíkszeredai karának szociológus szakemberei végzik. Párhuzamosan, elkezdődik a háromszéki termékek, cégek nyilvántartásba vétele, és a gyűjtött adatok alapján honlap és nyomtatott termék/szolgáltatás katalógus készül, amelyet díjmentesen biztosítanak a lakosok számára.

A termékek/szolgáltatások nyilvántartásba vétele adatlap kitöltésével történik, az adatlap letölthető formában megtalálható a www.digital-studio.ro/haromszeki hivatkozáson. Az alapítvány kijelenti, hogy az adatokat bizalmasan kezeli és csakis célnak megfelelően, az érintettek beleegyezésével használja fel.

A Háromszéki Közösségi Alapítvány a programba kapcsolódó vállalkozókkal folyamatosan együtt dolgozik a kampány során, és hosszantartó partnerséget kíván velük kialakítani, akár a közösségi kártya program kapcsán is. A partnerség megkötése szponzorszerződéssel történik, a szerződés ugyancsak megtalálható a www.digital-studio.ro/haromszeki hivatkozáson.

Felhívás, termelőknek, vállalkozóknak!

Ha szeretné, hogy cége/terméke bekerüljön a háromszéki cégek/termékek katalógusába díjmentesen, töltse ki a www.digital-studio.ro/haromszeki honlapon taláható adatlapot és küldje el 2016. november 30.-ig a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it e-mail címre.

Háromszéken bejegyzett jogi személyek iratkozását várjuk (egyéni vállalkozók, termelők, szolgáltatók, vállalkozók, részvénytársaságok, stb).

A katalógust a Háromszéki Közöségi Alapítvány állítja össze egy egyéves közösségi program keretében. A program célja a figyelem ráirányítása a háromszéki gazdasági értékekre.

Részletes információk: Háromszéki Közösségi Alapítvány, telefon: 0758 629 919, 0267 351 959, e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 


Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

 

 
 
Copyright © 2010-2011 - Háromszéki Közzösségi Alapítvány | Honlapkészítés Digital Studio