Hungarian (formal)Română (România)English (United Kingdom)
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Döntött a Háromszéki Közösségi Alapítvány kuratóriuma a 2016 november-2017 január periódusban a közösségi alapba gyűlt összegek felhasználásáról. PDF Print E-mail
There are no translations available.

Kedves Közösségi Kártyatulajdonosok!

HKA kzssegi kartya vegso q9 A múlt hónapban 14497.98 lej gyűlt a közösségi kártyák használatából, zömében a Bertis üzletekből.

 

Döntött a Háromszéki Közösségi Alapítvány kuratóriuma a 2016 november-2017 január periódusban a közösségi alapba gyűlt összegek felhasználásáról.

Az alapítványhoz befutott kérések valamint a soron lévő közösségi prioritások/programok alapján, az Ujjvárossy József közösségi alapból a következő támogatások valósulnak meg:

-           a helyi termékek/szolgáltatások népszerűsítésére 10 000 lej

-           2000 db. őshonos gyümölcsfa csemete vásárlására 15 000 lej; a csemetéket tavasszal osztja szét az alapítvány háromszéki települések között az Egy fa a jövő nemzedékének támogatási programban

-           1000 lejjel segíti a Felső – rákosi tűzkárosult Molnár családot

-           továbbá, 1000 lejjel járul hozzá a Székelyföldi népdalvetélkedők döntőjének díjazásához,

-           valamint 10 000 lejt különített el a kommandói iskolások tanulási körülményeinek kialakításához.

 

Az elhasználódott Közösségi kártyákat kicseréljük, vagy igényelhetők új Közösségi kártyák a Bertis üzletekben a kasszáknál vagy az alapítvány székhelyén. Bővebb információkért kérjük, hívja a 0758 629 919 telefonszámot vagy írjon nekünk a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it címre.

Javasoljuk, a kártya android változatának használatát, kényelmes és mindig kéznél van. Az androidos alkalmazást régi kártyafelhasználó és újonnan regisztráló egyaránt letöltheti Goforcard néven a Play Áruház felületéről, internetkapcsolat csupán a regisztrációhoz szükséges, az alkalmazás használatához nem.

A közösségi kártyaprogramban résztvevő partnercégek és támogatók: Bertis üzletek, Bani Market üzletek, Salvia gyógyszertárak, Háromszék napilap, Orex építőanyag lerakat, Hermann gyógyszertár, Pro-Vitam magánklinika, Multi Nr nyomda, Zoemia üzletlánc és a Sugás Vendéglő.

HKA hírszolgálat

 


Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

 

 
 
Copyright © 2010-2011 - Háromszéki Közzösségi Alapítvány | Honlapkészítés Digital Studio