Hungarian (formal)Română (România)English (United Kingdom)
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Conducerea Fundaței Comunitare Covasna a hotărât cum va utiliza fondurile adunate în fondul comunitar în perioada noiembrie 2016- ianuarie 2017 PDF Imprimare Email

Dragi utilizatori de Card Comunitar!

HKA kzssegi kartya vegso q9 În luna ianuarie, din utilizarea cardului comunitar, s-au adunat în fondul comunitar 14497.98 lei, în majoritate din Magazinele Bertis.

 

Conducerea Fundaței Comunitare Covasna a hotărât cum va utiliza fondurile adunate în fondul comunitar în perioada noiembrie 2016- ianuarie 2017.

Luând în considerare cererile sosite la fundație precum și prioritățile comunitare/în funcție de programe, din fondul Ujjvárossy József se vor materializa următoarele finanțări:

-           promovarea produselor/serviciilor locale 10 000 lei,

-           achiziționarea a 2000 de puieți de pomi fructiferi autohtoni 15 000 lei; aceștia vor fi distribuiți de către Fundația Comunitară primăvara, în localități covăsnene, în cadrul programului Un pom pentru generația viitoare,

-           1000 lei pentru sprijinul familiei Molnár din Racoșul de Sus, afectate de incendiu,

-           1000 lei contribuție la premierea Finalei Concursului de Cântec Popular Secuiesc,

-           10 000 lei va folosi pentru crearea condițiilor de școlarizare a elevilor din Comandău.

Cardurile comunitare deteriorate pot fi schimbate sau puteți solicita Card comunitar nou în magazinele Bertis, la casele de marcat sau la sediul fundației. Informații suplimentare: Fundația Comunitară Covasna, telefon: 0758 629 919, 0267 351 959, e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Recomandăm utilizarea variantei android a cardului, aceasta este permanent la îndemână. Atât utilizatorii vechi cât și cei nou înregistrați pot utiliza aplicația pe android. Aceasta se găsește în Webshop sub denumirea Goforcard. Este necesară folosirea internetului doar pentru înregistrare, nu și pentru utilizarea acesteia.

Firmele partenere și sponsorii programului Card Comunitar:

Magazinele Bertis, Magazinele Bani Market, Farmaciile Salvia, Cotidianul Háromszék, Depozitul de materiale de construcții Orex, Farmacia Hermann, Clinica Pro – Vitam, Tipografia Multi Nr, Magazinele Zoemia și Restaurantul Sugas.

Biroul de presă FCC

 


Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

 

 
 
Copyright © 2010-2011 - Háromszéki Közzösségi Alapítvány | Honlapkészítés Digital Studio