Hungarian (formal)Română (România)English (United Kingdom)
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Rezultetele preselecției la Licitația Civilă PDF Imprimare Email

civil licit logo La apelul nostru pentru Licitația Civilă din Tg. Secuiesc au sosit 16 aplicații, toate proiecte civile valoroase. Evaluarea a fost realizată de către o comisie formată din trei membri: câte un reprezentant al FCC și al fundației partenere Pro Sanitate și un expert independent.

 

Selecția a fost determinată de natura specifică a licitației, astfel au fost selectate proiectele care sunt de larg interes și au efecte de durată asupra comunității. Ca rezultat al evaluării, au fost selectate următoarele proiecte:
 
1. Prim ajutor școală-grădiniță- Asociația Salvatore / Buna-Attila Hunor
 
2. De unde vii-unde te duci? program de dezvoltare terapeutică prin povești în case de copii - Asociatia Antanténusz / Bodó Czerék-Erika
 3. Loc de alergare pentru căței- Benji Asociația pentru Protecția Animalelor / Forró Béla

Licitația Civilă oferă cadrul pentru colectarea resurselor necesare punerii în aplicare a proiectelor, unde ofertele individuale pot sprijini proiectele preferate. Licitația Civilă va avea loc în data de 27 martie, luni, începând cu ora 18 la Vigadó, Tg. Secuiesc. Fiecare din cele șaisprezece organizații civile va primi invitație pentru a-și putea sprijini reciproc proiectele. Pe principiul reciprocității sunt așteptați și susținători din Sf. Gheorghe. Sponsorul principal al programului Asociației Caritas de la Licitația Civilă din Sf. Gheorghe a fost firma Zarah Moden din Tg. Secuiesc.

 


Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

 

 
 
Copyright © 2010-2011 - Háromszéki Közzösségi Alapítvány | Honlapkészítés Digital Studio