Hungarian (formal)Română (România)English (United Kingdom)
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

A közösségi befektetetések értéke meghaladta az 1 millió lejt! PDF Print E-mail
There are no translations available.

HKA kzssegi kartya vegso q9  Pontosabban, a közösségi kártyák használatából gyűlt összegek közösségi ráfordítása 2011-2016 között 1 000 114 lej volt: civil programokra 640 407 lej, tehetségek támogatására 127 547 lej, egyéni kérelmekre 100 244 lej, ifjúsági projektekre 27 353 lej, valamint 93 563 lej értékben köztéri befektetésekre és 11 000 lej hűséges kártyafelhasználóknak.

 

...és a történet folytatódik. Köszönjük szépen a Bertis üzletek, Bani Market üzletek, Orex lerakatok vásárlóinak és nemcsak, a bizalmat és közreműködést. Valamint a lehetőséget, hogy cselekdhetünk továbbra is jó célok megvalósulásáért.

Februárban 15 351,64 lej gyűlt az Ujjvárossy Jósef közösségi alapba, a közösségi kártyák használatából, ezenkívül az Orex építőanyag lerakat 1 000 lejjel járult hozzá a közösségi alaphoz.

A hűséges kártyafelhasználók között kéthavonta 1 000 lejes pénzjutalmat sorsolunk ki élő adásban a Sepsi rádióban. A márciusi sorsolás szerencsés nyertese Fazakas Lehel volt.

Javasoljuk, a kártya android változatának használatát, kényelmes és mindig kéznél van. Az androidos alkalmazást régi kártyafelhasználó és újonnan regisztráló egyaránt letöltheti Goforcard néven a Play Áruház felületéről, internetkapcsolat csupán a regisztrációhoz szükséges, az alkalmazás használatához nem.

Köszönjük, hogy a közösségi kártya használatával erősíti a közösségünket!

 

A közösségi kártyaprogramban résztvevő partnercégek és támogatók: Bertis üzletek, Bani Market üzletek, Salvia gyógyszertárak, Háromszék napilap, Orex építőanyag lerakat, Hermann gyógyszertár, Pro-Vitam magánklinika, Multi Nr nyomda, Zoemia üzletlánc és a Sugás Vendéglő.

HKA hírszolgálat

 

 


Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

 

 
 
Copyright © 2010-2011 - Háromszéki Közzösségi Alapítvány | Honlapkészítés Digital Studio