Hungarian (formal)Română (România)English (United Kingdom)
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Investițiile comunitare au depășit 1 milion de lei! PDF Imprimare Email

HKA kzssegi kartya vegso q9  Mai exact, în perioada 2011-2016, din sumele obținute prin utilizarea cardului comunitar au fost utilizați în scopuri comunitare 1 000 114 lei: pentru programe civile 640 407 lei, sprijinirea talentelor 127 547 lei, cereri individuale 100 244 lei, proiecte pentru tineret 27 353 lei, respectiv 93 563 lei investiții în locuri publice și 11 000 lei pentru utilizatori fideli de card comunitar.

... iar povestea continuă. Mulțumim frumos cumpărătorilor din magazinele Bertis, magazinele Bani Market, depozitele Orex și nu numai, încrederea și colaborarea. De asemenea posibilitatea, că putem acționa în continuare pentru realizarea unor țeluri nobile.

În luna februarie s-au adunat 15 351,64 lei în fondul comunitar Ujjvárossy Jósef din utilizarea cardului comunitar, pe lângă aceasta, depozitul de materiale Orex a contribuit cu 1 000 de lei la fondul comunitar.

Dintre utilizatorii fideli de card comunitar, bilunar oferim un premiu în valoare de 1 000 lei, prin tragere la sorți în emisiune directă la Radio Sepsi. Fericitul câștigător al extragerii din martie este Fazakas Lehel.

Recomandăm utilizarea variantei android a cardului, aceasta este permanent la îndemână. Atât utilizatorii vechi cât și cei nou înregistrați pot utiliza aplicația pe android. Aceasta se găsește în Webshop sub denumirea Goforcard. Este necesară folosirea internetului doar pentru înregistrare, nu și pentru utilizarea acesteia.

Vă mulțumim că întăriți comunitatea prin utilizarea cărții comunitare!

Firmele partenere și sponsorii programului Card Comunitar: Magazinele Bertis, Magazinele Bani Market, Farmaciile Salvia, Cotidianul Háromszék, Depozitul de materiale de construcții Orex, Farmacia Hermann, Clinica Pro – Vitam, Tipografia Multi Nr, Magazinele Zoemia și Restaurantul Sugas.

Biroul de presă FCC

 


Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

 

 
 
Copyright © 2010-2011 - Háromszéki Közzösségi Alapítvány | Honlapkészítés Digital Studio