Hungarian (formal)Română (România)English (United Kingdom)
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Közösségi Kártya használata márciusban PDF Print E-mail
There are no translations available.

kartyacsere DSC 2669 

Kedves Közösségi Kártya Tulajdonosok!

Márciusban 16 748,56 lej gyűlt a közösségi alapba, a Bertis, Bani Market és Orex üzetlekből. Ugyanakkor, a Salvia gyógyszertár 1000 lejjel gazdagította az alapot. Köszönjük szépen.

 

Aki kártyát szeretne cserélni, vagy az androidos változatra váltani, a Bertis üzletekben a kasszáknál igényelhet új kártyát vagy ugyancsak ott, a kasszák fölé kifüggesztett panón látható hash kóddal könnyen letöltheti a Goforcard alkalmazást.

Az alapítvány március hónapban a Kézdivásárhelyen megszervezett Civil Liciten közel 30 000 lejt gyűjtött három nagyon jó közösségi projekt megvalósulására, a Pro Sanitate alapítvánnyal közösen, 200 önzetlen adakozó közreműködésével. Ez országos szinten is rekordnak számít, ami az egy alkalommal gűjtött összeg nagyságát illeti. Sepsiszentgyörgyön szeptemberben lesz Civil Licit.

Áprilisban, az Egy fa a jövő nemzedékének programban 2600 őshonos gyümölcsfa csemetét osztottunk ki háromszéki falvak között.

A programokkal kapcsolatos részletek a www.hka.ro honlapon megtekinthetők.

Köszönjük szépen, hogy a közösségi kártya használatával minden alkalommal, egy jót cselekszenek a közösség érdekében és ezzel partnereink a közösségi munkánkban.

A közösségi kártyaprogramban résztvevő partnercégek és támogatók: Bertis üzletek, Bani Market üzletek, Salvia gyógyszertárak, Háromszék napilap, Orex építőanyag lerakat, Hermann gyógyszertár, Pro-Vitam magánklinika, Multi Nr nyomda, Zoemia üzletlánc és a Sugás Vendéglő.

 


Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

 

 
 
Copyright © 2010-2011 - Háromszéki Közzösségi Alapítvány | Honlapkészítés Digital Studio