Hungarian (formal)Română (România)English (United Kingdom)
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Utilizarea Cardului comunitar în luna martie PDF Imprimare Email

kartyacsere DSC 2669

Dragi utilizatori de Card Comunitar!

În luna martie s-au adunat 16 748,56 lei în fondul comunitar, din magazinele Bertis, Bani Market și Orex. Totodată Farmacia Salvia a contribuit cu 1000 lei la mărirea fondului. Mulțumim frumos.

 

Cei care doresc să schimbe cardul sau doresc varianta android, în magazinele Bertis, la casele de marcat, pot solicita card nou sau tot acolo, pot vedea deasupra caselor pe panouri, cum pot descărca aplicația Goforcard.

La Licitația Civilă organizată în luna martie de fundație împreună cu Fundația Pro Sanitate la Tg. Secuiesc, am colectat aproape 30 000 lei pentru realizarea a trei foarte bune proiecte comunitare, cu contribuția a 200 de donator generoși. Acesta este un record și la nivel national, în ceea ce privește mărimea valorii colectate la un singur eveniment. La Sf. Gheorghe va fi Licitație Civilă în septembrie.

În luna aprilie, în cadrul programului Un pom pentru generația următoare, am distribuit 2600 de răsaduri de pomi fructiferi autohtoni în localități rurale din județul Covasna.

Puteți afla detalii despre programe pe website-ul www.hka.ro .

Vă mulțumim frumos, că prin utilizarea cardului comunitar, cu fiecare ocazie, faceți o faptă bună în folosul comunității și astfel sunteți partenerii noștri în acțiunile noastre comunitare.

Firmele partenere și sponsorii programului Card Comunitar: Magazinele Bertis, Magazinele Bani Market, Farmaciile Salvia, Cotidianul Háromszék, Depozitul de materiale de construcții Orex, Farmacia Hermann, Clinica Pro – Vitam, Tipografia Multi Nr, Magazinele Zoemia și Restaurantul Sugas.

 


Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

 

 
 
Copyright © 2010-2011 - Háromszéki Közzösségi Alapítvány | Honlapkészítés Digital Studio