Hungarian (formal)Română (România)English (United Kingdom)
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Döntés a közösségi kártya alap felhasználásáról PDF Print E-mail
There are no translations available.

HKA kzssegi kartya vegso q9  Tegnap, 2017 május 18.-án, a Háromszéki Közösségi Alapítvány kuratóriuma döntött a 2017 január-április periódusban a közösségi alapba gyűlt összegek felhasználásáról. A döntést a következő időszakra tervezett eseményeket, a felhasználói javaslatokat valamint időközben az alapítványhoz befutott kéréseket figyelembevéve hozta meg.

 

Ennek megfelelően:

- 10 000 lejt ítélt meg a Székelyföldi Tehetségalap javára, ösztöndíjakra, amelyeket ősszel nyílt pályázati rendszerben osztanak ki tehetséges gyermekeknek és fiataloknak

- 4 000 lejjel támogatja a június 24.-én Székelyudvarhelyen szervezendő Székelyföldi Tehetségnap negyedik kiadását

- 2 000 lejjel járul hozzá a sepsiszentgyörgyi sportnapok szervezési költségeinek támogatásához

- 2 000 lejjel támogatja a "Légy önkéntes a közösségedben" nemzetközi konferenciát, amelyet a Kovászna Megyei Román Pedagósusok Szövetsége szervez Sepsiszentgyörgyön

- 2 000 lejjel támogatja a kézdivásárhelyi Pro Schola egyesület Örökségünk videofilm elkészítését

- 1 000 lejt pedig a nyereményalapba helyezett, a júniusi sorsolásra a hűséges kártyafelhaszálók között. A márciusi sorsolás nyertese Fazakas Lehel sepsiszentgyörgyi lakos.

Az alapítvány az előző alapfelhasználásból 33 600 lej értékben fordított közösségi célokra: 13 000 lejt fordított a közösségi kampány tevékenységeire, 18 600 lej értékben vásárolt őshonos gyümölcsfa csemetéket, melyeket 10 háromszéki településen osztottak szét családoknak, 1 000 lejjel támogatta a rákosi Molnár család tűzkárosultakat és ugyancsak 1 000 lejjel járult hozzá a VII. Székelyöldi nápdalvetélekdőkk országos döntőjéhez.

HKA hírszolgálat

 


Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

 

 
 
Copyright © 2010-2011 - Háromszéki Közzösségi Alapítvány | Honlapkészítés Digital Studio