Hungarian (formal)Română (România)English (United Kingdom)
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

La Sfântu Gheorghe au pedalat pentru un scop bun până în Franța! PDF Imprimare Email

19 Tekerj-Sepsiszentgyorgy.1 La acțiunea Pedalează pentru un scop bun organizată de Fundația Comunitară Covasna u au fost 156 de participanți, care în total au parcurs 3900 km.

 

Cea mai tânără participantă a fost Czintos Bíborka (patru ani), ea a parcurs două trasee (lungimea unui traseu 9.2 km). Cu toate că au fost mai puțini participanți, sub așteptări, acțiunea a fost un success și s-a desfășurat într-o atmosferă plăcută. Rezultatele centralizate:

Numărul participanților: 156, din care 54 copii
Numărul traseelor parcurse: 421
Km parcurși: 3873
Au parcurs mai mult de cinci trasee: 26 persoane
Nr. Persoanelor care au parcurs șapte trasee: 6
        
Cei mai eficienți participanți au adunat:

-Kovács Tihamér/Zarah, Tg. Secuiesc - 80 lei, 8 trasee    
-Oláh Attila/Zarah, Tg. Secuiesc - 80 lei, 8 trasee    
-Rácz Attila/individual - 80 lei, 4 trasee

Astfel marele premiu, un voucher de cumpărături în valoare de 500 lei ( oferit de firma Bertis), a fost acordat prin tragere la sorți, fericitul câștigător a fost Oláh Attila din Tg. Secuiesc, câștigătorul Paraolimpiadei din 2015. Printre cei care au parcurs mai mult de cinci trasee s-au acordat prin tragere la sorți cinci pachete alimentare în valoare de 100 lei fiecare (oferite de Bani Market).

În total s-au adunat 6410 lei, pe care la propunerea locuitorilor, fundația îi va utiliza pentru înființarea unui loc de alergare pentru căței, care va fi realizată de Asociția Székely Kutyaklub. Acesta va fi un loc amenajat, îngrădit, unde patrupezii vor învăța să socializeze, vor putea să își consume energia și să-și facă nevoile civilizat. Astfel împrejurimea va deveni mai curată și mai plăcută pentru locuitori.

 


Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

 

 
 
Copyright © 2010-2011 - Háromszéki Közzösségi Alapítvány | Honlapkészítés Digital Studio