Licitatie Civila Sf.Gheorghe 2019 - RezultateLicitatie Civila Sf.Gheorghe 2019 - RezultateEnglish (United Kingdom)
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

LICITAȚIE CIVILĂ 2018 LA TÂRGU SECUIESC PDF Imprimare Email

civil licit logoFundația Comunitară Covasna împreună cu Fundația Wegener Pro Sanitate organizează Licitație Civilă la Târgu Secuiesc, în data de 26 martie 2018.

 Licitația Civilă este un eveniment social care întărește relațiile între sfera civilă și întreprinzători. Oferă posibilități noi de finanțare pentru programele civile și mărește gradul de responsabilizare a întreprinzătorilor față de proiectele comunitare.

În cadrul Licitațiilor Civile de până acum organizate în Sfântu Gheorghe, prin bunăvoința susținătorilor s-au adunat 31 100 lei în total, pentru sprijinirea a nouă inițiative comunitare, iar la Târgu Secuiesc s-au adunat 27 500 lei pentru sprijinirea a trei inițiative comunitare.

Desfășurarea evenimentului:

Proiectele civile vor fi prezentate pe scurt, după care va avea loc  licitația, oferirea donațiilor pentru sprijinirea proiectelor civile.

Licitația înseamnă: se spune numele proiectului şi suma cu care se sprijină proiectul ales;

nu se poate licita sub 50 lei, nu există limită superioară; se poate licita în două runde.

 

Obiectivul licitației: primirea dreptului de sponsor principal în realizarea proiectului ales. Cel care va sprijini un proiect cu cea mai mare sumă, va câștigă statutul de sponsor principal, adică drepturi speciale în realizarea proiectului.

 

Unde se fac înscrierile proiectelor: 

Aplicațiile se vor trimite la Fundația Comunitare Covasna, la adresa de e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , până la data de 28 februarie 2018.

Informații suplimentare: 

Telefon 0758 629919, e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

LICITAŢIA CIVILĂ = MAI MULT DECÂT SPONSORIZARE!

Formular de aplicație:

 


Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

 

 
 
Copyright © 2010-2011 - Háromszéki Közzösségi Alapítvány | Honlapkészítés Digital Studio