Hungarian (formal)Română (România)English (United Kingdom)
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

A “MI VAGYUNK” HKA kampányzáró rendezvénye PDF Print E-mail
There are no translations available.

Kampanyzaro-foto-ToroAttila-DSC 5928.2Voltál már olyan emberek között, akik szerint magától értetődik a helyi értékeink és egész közösségünk érdekében történő összefogás? Voltál már olyan helyen, ahol büszkén és növekvő bizalommal használják a “mi vagyunk” kifejezést?

Ilyen hely volt május 10-én délután a Fidelitas szálloda konferenciaterme, ahol a Háromszéki Közösségi Alapítvány (HKA) szervezésében lezajlott a “Mi” elnevezésű közel két éves kampány záróeseménye.

Sok résztvevő, jó hangulat, minőségi előadások, beszámolók, köszönetek, csak néhány pillanatkép a színes rendezvényből…

-a Grubisics Levente moderálta rendezvény köszöntője után, Ferenc Csaba, Mednyánszki Emese és Toró Attila meséltek a kampánylogó történetéről, aztán a csíkszeredai Sapientia-egyetem előadói, dr. Telegdy Balázs és dr. Nistor Laura színvonalas előadásai következtek.

-a HKA elnöke Bereczki Kinga, kampányértékelő beszédének folytatásaként elismerő emléklapokkal emelte ki a kampány partnereinek és támogatóinak eddigi munkáját.

-ezt követőleg az esemény egyik fénypontjaként Tulit Zsombor és Szarukán László humorban is bővelkedő élménybeszámolójának lehettünk részesei.

-Bagoly Miklós, az Asimcov sepsiszéki elnökének biztató gondolatsorai után a helyi jelleg erősítésének védjegyét használók cégkatalógusa került bemutatásra.

-a zárórendezvény másik fénypontja következett Ferencz Csaba, Márk Attila és a Minisnaps Vocal által énekelt kampánydallal, melybe végezetül a résztvevők is teljes létszámmal bekapcsolódtak.

A kampányzáró esemény kiemelkedő mozzanata, a HKA “Háromszéki Vállalkozás” védjegyére regisztrált vállalkozások cégkatalógusának bemutatása volt. Erről részletesebben, a http://www.minoi.ro/hu/ oldalon.

Kampanyzaro-foto-ToroAttila-DSC 5759.1Kampanyzaro-foto-ToroAttila-DSC 5777.1Kampanyzaro-foto-ToroAttila-DSC 5785.1Kampanyzaro-foto-ToroAttila-DSC 5804.1Kampanyzaro-foto-ToroAttila-DSC 5817.1Kampanyzaro-foto-ToroAttila-DSC 5825.1Kampanyzaro-foto-ToroAttila-DSC 5835.1Kampanyzaro-foto-ToroAttila-DSC 5908.1Kampanyzaro-foto-ToroAttila-DSC 5953.1Kampanyzaro-foto-ToroAttila-DSC 5960.1

 


Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

 

 
 
Copyright © 2010-2011 - Háromszéki Közzösségi Alapítvány | Honlapkészítés Digital Studio