Hungarian (formal)Română (România)English (United Kingdom)
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Decizie despre utilizarea fondului de card comunitar PDF Imprimare Email

HKA kzssegi kartya vegso q9.1Ieri, 30 mai 2018, consiliul director al fundației HKA a hotărât cum vor fi utilizate sumele adunate în fondul de card comunitar în perioada ianuarie-aprilie 2018.

 Suma totală de 17 800 lei va fi utilizată astfel: 5 800 lei pentru sprijinul copiilor talentați sub formă de burse, 1 000 lei recompensă pentru un utilizator fidel de card comunitar– norocosul câștigător va fi anunțat în luna iunie, prin tragere la sorți în direct la Radio  Sepsi. Va utiliza 4 000 lejt pentru organizarea de programe comunitare, iar cu 4 000 lei vor sprijini programe civile comunitare: dezvoltarea profesională a formației Perkő 2 000 lei, 500 lei pentru de Festivalul de cor a pensionarilor din Tg. Secuiesc și 1 500 lei pentru Nőileg magazine, pentru programul comunitar Arată un exemplu bun!.

 Casierițele, care și-au asumat un rol important în cadrul programului de card comunitar, vor fi recompensate de către fundație. În acest scop s-a hotărât un fond de 3 000 lei, modul și detaliile procesului vor fi definitivate împreună cu conducătorii magazinelor partenere.

Fundația desfășoară o acțiune de strângere de fonduri pentru programul Nu numai un loc pe hartă. Este un deosebit interes pentru excursiile școlare din toamnă, dar din fondul actual (30 000 lei) fundația poate finanța doar jumătate din cereri. Scopul nostru este de a mări acest fond, pentru ca cât mai mulți copii să poată participa la excursii școlare gratuite. Se pot face donații în cutiile amplasate în magazinele Bertis și în standurile H-Press. Acțiunea se desfășoară până în luna septembrie, programul va fi lansat la mijlocul lunii septembrie.

Biroul de presă HKA 

 


Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

 

 
 
Copyright © 2010-2011 - Háromszéki Közzösségi Alapítvány | Honlapkészítés Digital Studio