Hungarian (formal)Română (România)English (United Kingdom)
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

A Tekerj egy jó célért akció eredményei PDF Print E-mail
There are no translations available.

93.1Sepsiszentgyörgyön 2018.09.15.-én 3 óra alatt hatezer lejt gyűjtöttek a Tekerj résztvevői, kerékpárosok és támogatók a programcél megvalósulására.

Adatszerűen:

- 62 résztvevő, ebből 18 gyermek

- 1920 km megtett út összesen

- 6 000 lej

A legsikeresebb gyűjtő Bereczki Miklós, aki 185 lejt gyűjtött a köreivel, négy támogató bevonásával. A leghatékonyabb csapat a  kézdivásárhelyi "Zarah" csapat volt, amely 1500 lejt gyűjtött a kerékpározással. A kiváló eredményeket a szervezők vásárlási utalvánnyal, ingyenes reklámlehetőséggel díjazták, a díjak támogatói: Fleckhammer Otto, a HKA elnöke valamint a HPress voltak.

Sikert arattak a közösségi programok is: 300 db. gombóc készült el, a Közösségi asztalra is kerültek finomságok, igaz, a Mediawave csapata gazdagon megpakolta az asztalt indításként, alig maradt hely a helyiek számára. Csere-bere is történt, ruhák, babák leltek új gazdára. Érezhetően új tapasztalat volt a "Hozol és eszel/viszel" szemlélet a szentgyörgyieknek, volt, aki hazalépett holmikért, amelyeket aztán elcserélt, megint voltak mások, akik a közösségi asztalra - egyéb híján - kávét hoztak a közeli kávézóból.

Összességében, egy hangulatos esemény valósult meg, eredményesen, a közösségi programrész is - kísérletként is - sikeres volt. Az eszközt az alapítvány október végéig tervezi köztéren elhelyezni, a várossal előzetes egyeztetés alapján.

Köszönet a támogatóknak és közreműködőknek: Bertis cév, Bani Market, Zarah Moden, Hpress, Fleckhammer Otto, kézdivásárhelyi Nők Egyesülete, kőröspataki Nőegylet

Szervező: Háromszéki Közösségi Alapítvány

Partnerek: Mediawave Alapítvány, Győr; Alpinsport Egyesület; Zöld Nap Egyesület

Képes beszámoló a http://tekerj.hka.ro/index.php/hu/oldalon.

 


Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

 

 
 
Copyright © 2010-2011 - Háromszéki Közzösségi Alapítvány | Honlapkészítés Digital Studio