Hungarian (formal)Română (România)English (United Kingdom)
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Rezultatele acțiunii Pedalează pentru un scop bun! PDF Imprimare Email

93.1La Sfântu Gheorghe în data de 15.09.2018, participanții la acțiunea Pedalează au adunat  șase mii de lei în trei ore, în scopul realizării scopului acțiunii. 

Datele acțiunii:
- 62 participanți, din care 18 copii
- 1920 km drumul parcurs în total
- 6 000 lei
Cel mai efficient ciclist a fost Bereczki Miklós, el a adunat 185 lei pedalând cinci ture, prin implicarea a patru sponsori. Cea mai eficientă echipă a fost echipa "Zarah" din Tg. Secuiesc, care a adunat 1500 lei prin pedalare. Organizatorii au recompensat rezultatele deosebite cu un cupon de cumpărături și cu posibilitatea reclamei gratuite, cu sprijinul lui Fleckhammer Otto, președintele HKA, respectiv H-Press . 
 
Au avut success și programele comunitare: au fost preparate 300 de găluște cu prune, iar pe masa comunitară au ajuns de asemenea foarte multe bunătățuri, în special prin aportul echipei Mediawave. Pe masa de schimb haine și jucării și-au găsit noi stăpâni. 
 
Însumând, s-a realizat cu success un eveniment distractiv, programul comunitar – și ca experiment – a avut succes. Fundația vrea să amplaseze stația de reparat biciclete într-un spațiu public până la sfârșitul lunii octombrie, după o conultare prealabilă cu primăria.
 
Mulțumiri sponsorilor și colaboratorilor: firma Bertis, Bani Market, Zarah Moden, Hpress, Fleckhammer Otto, Asociația Femeilor din Tg. Secuiesc, Asociația Femeilor din Valea Crișului.
 
Organizator: Fundația Comunitară Covasna
Parteneri: Fundația Mediawave Alapítvány, Győr; Asociația Alpinsport Egyesület; Asociația Zöld Nap Egyesület
Detalli ilustrate pe pagina http://tekerj.hka.ro/index.php/ro/  .
 


Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

 

 
 
Copyright © 2010-2011 - Háromszéki Közzösségi Alapítvány | Honlapkészítés Digital Studio