Hungarian (formal)Română (România)English (United Kingdom)
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Nu numai un loc pe hartă! 2018 – Rezultate PDF Imprimare Email

NTT 2018.1La apelul de proiect Nu numai un loc pe hartă! au sosit 43 de aplicații, valoarea totală solicitată: 41 387 lei, suma cererilor eligibile pentru finanțarea transportului: 33 380 lei.

 Bugetul programului: 13 000 lei, suma adunată de fundație în urma Licitației Civile, prin intermediul donatorilor individuali. Sponsori principali ai programului Nu numai un loc pe hartă: întreprinzătorul Szőke Barna, totodată au participat cu sume importante: Exfor SRL Baraolt, Bertikris SRL Sf. Gheorghe, Bicon SRL Sf. Gheorghe, Zarah Moden SRL Tg. Secuiesc. Bugetul programului a crescut ulterior la 18 724 lei, prin contribuția ulterioară a Clubului Rotary din Tg. Secuiesc, astfel vor fi finanțate 27 de aplicații, ceea ce înseamnă că 973 copii și 71 însoțitori pot participa la excursiile din acest an.

La inițiativa președintelui fundației Fleckhammer Otto, consiliul director a hotărât, că fundația va suporta finanțarea a încă două excursii, a Școlii Gimnaziale Mihail Sadoveanu din Întorsura Buzăului și a Școlii Gimnaziale Romulus Cioflec din Araci.

La utilizarea fondurilor s-a luat în considerare valoarea și proveniența acestora. Din zona Întorsura Buzăului nu am primit fonduri, dar fundația în spiritul corectitudinii, își asumă și această regiune.

Rezultate:

 


Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

 

 
 
Copyright © 2010-2011 - Háromszéki Közzösségi Alapítvány | Honlapkészítés Digital Studio