Hungarian (formal)Română (România)English (United Kingdom)
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Közösségi Kártya használata szeptemberben PDF Print E-mail
There are no translations available.

HKA kzssegi kartya vegso q9.1Kedves Közösségi Kártya Tulajdonosok,

szeptemberben a közösségi kártyák használatából 13034.15 lej gyűlt a közösségi alapba a Bertis, Deak Hamor, Bani Market, Orex közösségi kártyaprogram partnerektől.

Az alapítvány által meghirdetett Nem térkép e táj! honismereti kirándulásokra összesen 43 pályázat futott be, a benyújtott pályázatok összköltsége: 41 387 lej, a támogatható útiköltségekre leadott igénylések összege: 33 380 lej. A programkeret: 13 000 lej, amelyet az alapítvány a Civil Licit adománygyűjtő program segítségével gyűjtött össze október elején, helyi támogatók hozzájárulásából. A Nem térkép e táj kiemelt támogatója: Szőke Barna vállalkozó, ugyanakkor nagy összegekkel járultak hozzá még az alaphoz: Exfor kft. Barót, Bertikris kft. Sepsiszentgyörgy, Bicon kft. Sepsiszentgyörgy, Zarah Moden készruhagyár Kézdivásárhely. A kézdivásárhelyi Rotary Klub további 5 724 lejjel járult hozzá a programalaphoz, teljes mértékben támogatva a felsőháromszéki iskolák pályázatát.

A Háromszéki Közösségi Alapítvány a közösségi kártya alapból eddig 20 köztéri befektetést valósított meg: Sepsiszentgyörgyön nyolcat, Kézdivásárhelyen hatot, Kovásznán négyet és Baróton egyet.  Ezek között van négy mozgáspark, három játszótér, két kutyafuttató, és több sportelem: pingpong-asztal, kerékpártartó és pumpa, kosárlabdapalánkok, anelyeket az önkormányzat kell kihelyezzen Sepsiszentgyörgyön. A húsz beruházás összértéke 260 ezer lej, ezt az összeget a közösségi kártyák használatából befolyt összegből fordítottuk vissza.

Köszönjük, hogy használja a közösségi kártyát, és ezzel nap mint nap jót cselekszik a közösségünk javára!

A közösségi kártyaprogramban résztvevő partnercégek és támogatók: Bertis üzletek, Bani Market üzletek, Salvia gyógyszertárak, Háromszék napilap, Orex építőanyag lerakat, Hermann gyógyszertár, Multi Nr nyomda, Deak Hamor üzletek és a Sugás Vendéglő.

HKA hírszolgálat

 


Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

 

 
 
Copyright © 2010-2011 - Háromszéki Közzösségi Alapítvány | Honlapkészítés Digital Studio