Hungarian (formal)Română (România)English (United Kingdom)
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Utilizarea Cardului comunitar în luna septembrie PDF Imprimare Email

HKA kzssegi kartya vegso q9.1Dragi utilizatori de Card Comunitar,

În luna septembrie din utilizarea cardului comunitar s-au adunat în fondul comunitar 13034.15 lei, de la partenerii de program Card comunitar: Bertis, Deak Hamor, Bani Market, Orex.

 La apelul de proiect Nu numai un loc pe hartă! au sosit 43 de aplicații, valoarea totală solicitată: 41 387 lei, suma cererilor eligibile pentru finanțarea transportului: 33 380 lei. Bugetul programului: 13 000 lei, suma adunată de fundație în urma Licitației Civile, prin intermediul donatorilor individuali. Sponsori principali ai programului Nu numai un loc pe hartă: întreprinzătorul Szőke Barna, totodată au participat cu sume importante: Exfor SRL Baraolt, Bertikris SRL Sf. Gheorghe, Bicon SRL Sf. Gheorghe, Zarah Moden SRL Tg. Secuiesc. Rotary Klub din Tg. Secuiesc a contribuit la bugetul programului cu 5 724 lei, astfel sprijinind în totalitate aplicațiile primite din zona Tg. Secuiesc. 

 

Fundația Comunitară Covasna a realizat până acum 20 de investiții în spațiu public din fondul de card comunitar în valoare totală de 260.000 de lei. La Sfântu Gheorghe 8 investiții, la Târgu Secuiesc 6 investiții, la Covasna 4 și la Baraolt o investiție. S-a construit 4 parcuri de fitness, 3 terenuri de joacă pentru copii, 2 terenuri de alergare pentru câini și au fost achiziționate 5 diverse echipamente sportive care au fost amplasate în spații publice.

Vă mulțumim că utilizați cardul comunitar și prin asta faceți o faptă bună zi de zi în folosul comunității noastre!

Firmele partenere și sponsorii programului Card Comunitar: Magazinele Bertis, Magazinele Bani Market, Farmaciile Salvia, Cotidianul Háromszék, Depozitul de materiale de construcții Orex, Farmacia Hermann, Tipografia Multi Nr, Magazinele Deak Hamor și Restaurantul Sugas.

Biroul de presă HKA

 


Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

 

 
 
Copyright © 2010-2011 - Háromszéki Közzösségi Alapítvány | Honlapkészítés Digital Studio