Hungarian (formal)Română (România)English (United Kingdom)
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Légy te is a közösséged mozgatója! PDF Nyomtatás E-mail
onkentes logoÖnkéntes program indul a Háromszéki Közösségi Alapítványnál

Önkéntesek jelentkezését várja a Háromszéki Közösségi Alapítvány, közösségi programok, projektek, kezdeményezések fejlesztéséhez és programokban való részvételre. Az önkéntes program célja: tanulási és fejlődési lehetőség biztosítása háromszékiek számára, bekapcsolódás a HKA közösségfejlesztő tevékenységébe.

Olyan személyek jelentkezését várjuk, akik szívesen cselekednének a közösség érdekében, kipróbálnák magukat egy új tevékenységi területen, tanulnának, fejlesztenék önmagukat és ezáltal környezetüket is. Az alapítvány biztosítja a személyi fejlődés és tanulás lehetőségét, közösségi projektekben és programokban való részvételt a kiválasztott személyek számára. Jelentkezés alsó korhatára 14 év, a létszám korlátozott (max. 14 személy). A jelentkező önkéntes személyi jellemzői: nyitottság, csoportmunka, érdeklődés az új dolgok iránt, tenni akarás.

Jelentkezni a www.hka.ro honlapon található űrlap beküldésével lehet, határidő 2011. július 11. Programmal kapcsolatosan érdeklődni a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. drótposta címen vagy 0267351959 – es telefonszámon lehet.

Légy te is közösséged mozgatója, cselekedj, alkoss, tanulj és fejlődj!

Jelentkezési űrlap

 


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

 

 
 
Copyright © 2010-2011 - Háromszéki Közzösségi Alapítvány | Honlapkészítés Digital Studio