Hungarian (formal)Română (România)English (United Kingdom)
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Kártya a közösségért PDF Nyomtatás E-mail
haromszekRövidesen újabb elemmel gazdagodik a közösségerősítő eszközök tárháza: a Háromszéki Közösségi Alapítvány (HKA) kezdeményezésére július közepétől közösségi kártya igényelhető a Bertis és Merkúr üzletekben.
A közösségi kártya olyan törzsvásárlói kártya, amelynek használatakor a vásárló egyszázalékos kedvezményben részesül a vásárolt értékből. A kedvezményhez a partnerüzlet ugyan­ennyit hozzátesz, az így kialakuló két százalék pedig a HKA programjainak megvalósulását segíti.
Az alapötlet Szé­kelyudvarhelyről származik, a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány már több éve működteti sikerrel a rendszert: mára háromezer udvarhelyi család csatlakozott a kártyaprogramhoz. "Bár közvetlen anyagi haszon nem származik belőle, a közösségi tudat fejlesztése, a pénzek helyben maradása és az alapítvány céljainak segítése céljából örömmel csatlakozunk a programhoz" – mondta el Berszány Tibor, a Bertis-hálózat tulajdonosa.
A közösségi kártyát a két hálózat üzleteiben, illetve a HKA székhelyén lehet majd igényelni, és kezdetben 24 órán belül lesz aktív. Kész­pénzes vagy bankkártyás kifizetéskor használható, előbb a kártya beolvasása történik meg, majd ezt követi a fizetés. A kódokon alapuló rendszer automatikusan egyszázalékos kedvezményt számol a vásárlónak, amit az üzletlánc további egy százalékkal fejel meg. Az összeg egy közösségi alapba kerül, amelyet a HKA kezel. A pénzből közösségi projektet valósítanak meg, amelyet a vásárlóközönség véleménye alapján választanak ki. Székelyudvar­helyen például egy köztéri játszóteret alakítottak ki a befolyt összegekből. A közösségi kártya nemcsak Sepsiszent­györgy területén, hanem bármelyik – akár Háromszéken kívüli – Bertis vagy Merkúr üzletben is használható.
Csinta Samu, Háromszék Napilap
 


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

 

 
 
Copyright © 2010-2011 - Háromszéki Közzösségi Alapítvány | Honlapkészítés Digital Studio