Hungarian (formal)Română (România)English (United Kingdom)
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Hét nyertes pályázó PDF Nyomtatás E-mail

szekelyhirmondoLezárult a Háromszéki Közösségi Alapítvány második pályázati kiírása, az Erőt, egészséget! programra jelentkezők egyharmada nyert. Hét szervezet kap támogatást 28 ezer lej értékben.
Az egészséges életmódot, a mozgást népszerűsítő pályázati kiíráson a Romániai Magyar Cserkészszövetség, az EMI Háromszék, a Fészekrakó Egyesület, a Siculus Rádió Egyesület, a Pro Schola Kulturális és Nevelés Egyesület, a Bóbita Egyesület és a Diakónia Alapítvány kapott támogatást.

A 4-4 ezer lejes összegek mellett soron kívül 1500 lejjel segítették a Philadelphia Angels Egyesületet. A finanszírozott tevékenységek között elsősorban előadások szerepelnek, de az egyesületek versenyeket, táborokat, médiakampányt szerveznek, programfüzetek, ismertető anyagok, rövidfilmek jelennek majd meg.
Az előzetes felmérések szerint a hét nyertes pályázat 45 280 háromszékit érint közvetlenül, ebbe beletartoznak a programokban résztvevők, rádióhallgatók stb. A HKA közösségikártya- programja vélhetően a jövő héten indul be, a hozzá szükséges kártyák hétfőn érkeztek meg az országba, az alapítvány pedig a következő, őszi pályázati kiíráson gondolkodik már, amelyről egyelőre nem közöltek részleteket.

Kustán Magyari Attila

 


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

 

 
 
Copyright © 2010-2011 - Háromszéki Közzösségi Alapítvány | Honlapkészítés Digital Studio