Hungarian (formal)Română (România)English (United Kingdom)
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Csúcsokat dönt a kártyaprogram PDF Nyomtatás E-mail

haromszekÖtezer-ötszázhoz közelít a használatban lévő közösségi kártyák száma. A vásárlói kártyákat a Bertis és a Merkúr üzlethálózat egységei mellett már a Big Mama gyorsétterem, a Libertis vendéglő és a Bertis Pub söröző is elfogadja, tegnaptól pedig a Salvia gyógyszertár is társult a kezdeményezéshez. Elvi megállapodás született arról, hogy rövidesen a sepsiszentgyörgyi Aria cukrászda is csatlakozik a "klubhoz".

Szeptember végéig 3459 kártyahasználatot regisztráltak a megyében, a Háromszéki Közösségi Alapítvány (HKA) számlájára pedig 2674 lej érkezett. Mint ismeretes, az augusztus elején indult akció során a törzsvásárlói kártya birtokosai egyszázalékos kedvezményben részesülnek az üzletekben. A vásárlások értékének újabb egy százalékát a partnercégek a HKA közösségi programjainak finanszírozására adományozzák. Az alapítvány rövidesen kérdőívek útján térképezi fel a közösség véleményét a tervezett HKA-programokról, ugyanakkor arra is lehetőség nyílik, hogy a polgárok jelezzék, milyen megvalósításokat szeretnének viszontlátni a támogatási lejekből. Egyszeri kártyahasználat révén átlagosan 0,75 lej kerül a közösségi alapba.
A HKA által elindított közösségi kártya az utóbbi évek legsikeresebb székelyföldi programjának tűnik. A regisztrált háromszéki kártyatulajdonosok száma ugyanis messze meghaladja a székelyudvarhelyi (3000), illetve csíkszeredai (1300) törzskártyások számát.
A kártyaprogramhoz újonnan csatlakozó sepsiszentgyörgyi egységek ugyancsak egy százalékot fizetnek be a közösségi alapba, a fogyasztóknak azonban a Big Mama gyorsétteremben kártyahasználatkor öt, a Libertis vendéglőben és a Bertis Pub sörözőben – utóbbiban csak ételfogyasztás esetén – tíz százalék kedvezmény jár.

Csinta Samu

 


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

 

 
 
Copyright © 2010-2011 - Háromszéki Közzösségi Alapítvány | Honlapkészítés Digital Studio