Hungarian (formal)Română (România)English (United Kingdom)
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

A város lakosságának közel egyötöde közösségi kártya felhasználó! PDF Nyomtatás E-mail

HKA_kzssegi_kartya_vegso_q9A Háromszéki Közösségi Alapítvány nyilvántartásában 10 ezer személy szerepel, mint közösségi kártya tulajdonos. A folyamatos igénylések miatt további ezer kártyát már megrendelt az alapítvány, és ezt nemsokára eljuttatják a partnercégekhez.
A legtöbb regisztrált közösségi kártyafelhasználó a Bertis üzletekben van, a közösségi alapba gyűlt pénzösszeg több, mint 80%-át biztosítják vásárlásaikkal. A kuratórium februárban dönt az alap felhasználásáról. Ezzel kapcsolatban a kártyatulajdonosok január 31.-ig szavazhatnak a www.hka.ro honlapon.

Jelenleg hét helyi cég és az OTP bank helyi kirendeltsége partner a közösségi kártya programban: a Bertis üzlethálózat és hozzátartozó egységek (Big Mama gyorsétkezde, Orchidea vendéglő), Merkúr üzlet, Salvia gyógyszertárak, Ária cukrászda, Transilvania Tourist Service utazási iroda és február elsejétől csatlakozik a Háromszék (Hpress kft.). Ez azt jelenti, hogy jelen pillanatban a város 15 pontján hasznosítható a közösségi kártya, ahol egységenként eltérő százalék kedvezményt kap a felhasználó a szolgáltatás értékéből. A Háromszéki Közösségi Alapítvány a partnerüzleteket hamarosan matricával látja el, a pontos tájékoztatás érdekében.

 


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

 

 
 
Copyright © 2010-2011 - Háromszéki Közzösségi Alapítvány | Honlapkészítés Digital Studio