Hungarian (formal)Română (România)English (United Kingdom)
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Sikeres civil programok PDF Nyomtatás E-mail

haromszekTöbb mint tízezer személy rendelkezik immár közösségi kártyával. A Háromszéki Közösségi Alapítvány kedvelt programjának és a folyamatos igényléseknek köszönhetően hamarosan újabb ezer kártya érkezik.
A legtöbb közösségikártya-felhasználót a Bertis üzletekben jegyezték, a közösségi alapba gyűlt pénzösszeg több mint 80 százalékát biztosítják vásárlásaikkal.

A kuratórium e hónapban dönt az alap felhasználásáról. Jelenleg hét helyi cég és az OTP Bank helyi kirendeltsége partner a közösségikártya-programban: a Bertis üzlethálózat és a hozzá tartozó egységek (Big Mama gyorsétkezde, Orchidea vendéglő), a Merkúr üzlet, a Salvia gyógyszertárak, az Ária cukrászda, a Transilvania Tourist Service utazási iroda, és február elsejétől csatlakozott a lapunkat kiadó H–Press Kft. is. Az alapítvány másik sikeres programja, a FIKA részeként a fiatalok eddig négy szervezett akcióval (irodalmi felolvasóest, zeneaudíciók, jégkarnevál), valamint adományokkal együtt összesen 6400 lejt gyűjtöttek. A program kiemelt támogatója az OTP Bank, amely az összeget megduplázza a végén. A program támogatója továbbá a H–Press Kft., valamint a Dália Kft., amely adományaival hozzájárult az ifjúsági alaphoz. A gyűjtés időtartamát a programkezelő alapítvány február 24-ig meghosszabbította. (fer-)

Háromszék Napilap

 


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

 

 
 
Copyright © 2010-2011 - Háromszéki Közzösségi Alapítvány | Honlapkészítés Digital Studio