Hungarian (formal)Română (România)English (United Kingdom)
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Véget ért az Erőt, egészséget! támogatási program PDF Nyomtatás E-mail

erot_egeszseget_logoBefejeződött a Háromszéki Közösségi Alapítvány tavaly áprilisban kiírt 40.000 lejes támogatási program eredményeinek összegzése.
Összesen hét nyertes szervezet projektjei bonyolódtak szeptember-december periódusban, a tervek összköltségvetése 74.000 lej volt, ebből közel 30.000 lejjel járult hozzá a HKA a költségek fedezéséhez.

A célkitűzések 98%-ban megvalósultak, voltak szervezetek, amelyek többet teljesítettek a tervezettnél, illetve két pályázó esetében hiányosságok merültek fel, az egyeztetések az elszámolások alapján folyamatban vannak.
Az Erőt, egészséget! támogatási programban összesen 29 előadásra került sor megyeszerte egészséges életmód témakörben, egy sikeres rádió-médiakampány bonyolódott szerkesztett műsorok és témához kötődő reklámsorozat formájában, megvalósult egy környezetismereti tábor, két kiállítás, hat verseny és hat rendezvény Sepsiszentgyörgyön, Kovásznán, Kézdivásárhelyen és Baróton. A tudatosító-népszerűsítő programban közvetlen bekacsolódott személyek száma 33.154 volt.

 


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

 

 
 
Copyright © 2010-2011 - Háromszéki Közzösségi Alapítvány | Honlapkészítés Digital Studio