Hungarian (formal)Română (România)English (United Kingdom)
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Fiatalok a fiatalokért PDF Nyomtatás E-mail

szekelyhirmondoMától érhetőek el a Háromszéki Közösségi Alapítvány (HKA) honlapján, a www.hka.ro címen a pályázati kiíráshoz szükséges iratok. Az alapítvány programot indított tehetséges óvodások számára: gondolatfejlesztő játékcsomagokat lehet beszerezni módszertani segédlettel együtt, ugyanakkor a fiatalok kezdeményezéseinek támogatására is jelentős összeget biztosítanak.

Bereczki Kinga, a Háromszéki Közösségi Alapítvány elnöke részletezte: a kérelmező óvodák írják le tehetséggondozó tevékenységüket, ugyanis pályázati feltétel, hogy az adott intézmény rendelkezzen bármilyen tehetséggondozó és fejlesztő tevékenységgel. A foglalkozásokhoz az alapítvány készségfejlesztő játékokat biztosít, nem pénzt.
A Fiatalok a fiatalokért elnevezésű pályázati kiíráshoz olyan iskolás és egyetemista csoportok jelentkezését várják, akik a pénzt olyan programokra költenék, amelyek elősegítik és erősítik a fiatalok közötti kapcsolatokat, hozzájárulnak a személyiség fejlődéséhez, a csapatszellem és a közösségi érzés kialakulásához. Erre 12 ezer lej áll rendelkezésre.
Mindkét program esetében a benyújtási határidő március 31-e, nyomtatott formában, az alapítvány székhelyén kell leadni az űrlapokat Sepsiszentgyörgyön, a Templom utca 1/A szám alatt.

Lévai Barna

 


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

 

 
 
Copyright © 2010-2011 - Háromszéki Közzösségi Alapítvány | Honlapkészítés Digital Studio