Hungarian (formal)Română (România)English (United Kingdom)
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

2010
Maradjon itt a pénzünk PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...A Márka neve: Háromszék!

A márka neve: Háromszék! címmel írt ki pályázatot 30 ezer lej értékben február 25-től a Háromszéki Közösségi Alapítvány, tájékoztatott Bereczki Kinga, az alapítvány vezetője, Furus Levente programigazgatóval közösen tartott sajtótájékoztatóján. A program fő célja Háromszék szellemi, kulturális és gazdasági értékeinek tudatosítása a polgárokban.
– Az értékek védelmére gondolunk, az azokkal való gazdálkodás fontosságának a tudatosítására, kiemelt hangsúllyal a gazdasági értékekére – mondta Bereczki Kinga.

Bővebben...
 
Közösségi kártya Kézdivásárhelyen is PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...Sikeres esztendőt tud maga mögött a másfél éve életre hívott Háromszéki Közösségi Alapítvány (HKA), melynek évzáró ülésén Fleckhammer Ottó elnök úgy értékelte: kis csapatuknak sikerült eredményeket felmutatniuk, elérhető célokat tűztek ki, melyeket kitartóan követtek.
Legnépszerűbb megvalósításuk – mely országos szinten is elismerést váltott ki – a közösségi kártya-program, melyhez 17 ezren társultak, Sepsiszentgyörgy mellett immár Baróton is beindult, s a tervek szerint az év elején rajtol Kézdivá­sár­­helyen.

Bővebben...
 
Alap közösségi programokra PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...Májusban 12 303,88 lej gyűlt a Háromszéki Kö­zösségi Alapítvány (HKA) Ujvárossy József Kö­zös­ségi Alapjába. A HKA sikeres közösségikártya-programja révén a Bertis-üzletekben az eddigi legnagyobb összeg gyűlt össze egy hónap alatt (több mint 9700 lej), a másik nagy partner, a Merkúr, 2601,12 lejt utalt az alapba.Az alapítvány sajtószolgálata szerint januártól áprilisig összesen 42 002,81 lej gyűlt össze, az összeg felhasználásáról június 28-án dönt a kuratórium.

Bővebben...
 
Több tízezer lej az Ujjvárossy József közösségi alapba PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...Több pénz gyűlt a közösségi kártyák nyomán az Ujjvárossy József-alapba az elmúlt három hónapban, mint az azt megelőző félévben. A Háromszéki Közösségi Alapítvány (HKA) közel másfél éves működése alatt 84 650 lejt gyűjtött helyi adományokból.

Bővebben...
 
Fiatalok a fiatalokért PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...Mától érhetőek el a Háromszéki Közösségi Alapítvány (HKA) honlapján, a www.hka.ro címen a pályázati kiíráshoz szükséges iratok. Az alapítvány programot indított tehetséges óvodások számára: gondolatfejlesztő játékcsomagokat lehet beszerezni módszertani segédlettel együtt, ugyanakkor a fiatalok kezdeményezéseinek támogatására is jelentős összeget biztosítanak.

Bővebben...
 
Sikeres civil programok PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...Több mint tízezer személy rendelkezik immár közösségi kártyával. A Háromszéki Közösségi Alapítvány kedvelt programjának és a folyamatos igényléseknek köszönhetően hamarosan újabb ezer kártya érkezik.
A legtöbb közösségikártya-felhasználót a Bertis üzletekben jegyezték, a közösségi alapba gyűlt pénzösszeg több mint 80 százalékát biztosítják vásárlásaikkal.

Bővebben...
 
Közel 30 ezer lej a közösségi alapba! PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...A közösségi kártyák használatával decemberben szinte megduplázódott a begyűlt összeg a novemberihez képest. Továbbra is magasan a Bertis üzletek vezetnek, a pénz több mint 80%-a az üzletlánc boltjaiból származik.

Bővebben...
 
Fiatalok, aktívak és cselekednek PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...A Háromszéki Közösségi Alapítvány (HKA) november elején indította útjára Fika (Fiatal, Közösségért Aktív) nevű programját, melynek célja a fiatalok bevonása a közösségfejlesztő feladatokba.
A csapat – előzetes kiválasztás után – hét önkéntesből állt össze, ők az elkövetkező kilenc hónapban adománygyűjtéssel, pályáztatással és a monitorozás folyamatának mikéntjével ismerkednek meg.

Bővebben...
 
Fiatalok a közösségért PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...Huszonnegyedik életévüket még nem betöltött fiatalok jelentkezését várják elektronikus levélben ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ) a HKA-nál a hét végéig. A jelentkezőkből 10–12 fős csapatot állítanak össze, amelynek tagjai november folyamán képzésen, műhelygyakorlatokon, tapasztalatcserén vesz­nek részt, elsajátítandó az adományszerzés, programkiírás és elbírálás tudományát.

Bővebben...
 
Csúcsokat dönt a kártyaprogram PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...Ötezer-ötszázhoz közelít a használatban lévő közösségi kártyák száma. A vásárlói kártyákat a Bertis és a Merkúr üzlethálózat egységei mellett már a Big Mama gyorsétterem, a Libertis vendéglő és a Bertis Pub söröző is elfogadja, tegnaptól pedig a Salvia gyógyszertár is társult a kezdeményezéshez. Elvi megállapodás született arról, hogy rövidesen a sepsiszentgyörgyi Aria cukrászda is csatlakozik a "klubhoz".

Bővebben...
 
Hét nyertes pályázó PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...Lezárult a Háromszéki Közösségi Alapítvány második pályázati kiírása, az Erőt, egészséget! programra jelentkezők egyharmada nyert. Hét szervezet kap támogatást 28 ezer lej értékben.
Az egészséges életmódot, a mozgást népszerűsítő pályázati kiíráson a Romániai Magyar Cserkészszövetség, az EMI Háromszék, a Fészekrakó Egyesület, a Siculus Rádió Egyesület, a Pro Schola Kulturális és Nevelés Egyesület, a Bóbita Egyesület és a Diakónia Alapítvány kapott támogatást.

Bővebben...
 
Közösségi kártya Sepsiszentgyörgyön PDF Nyomtatás E-mail

Bővebben...A Háromszéki Közösségi Alapítvány a hónap végén bevezeti a közösségi kártya programot Sepsiszentgyörgyön, az elképzelés szerint ennek használatával minden vásárlás jó cselekedetté válhat.
Bereczki Kinga, a civil szervezet elnöke elmondta, a közösségi kártya úgy működik, mint a törzsvásárlói kártya, használatakor a vásárló egy százalék kedvezményt kap.

Bővebben...
 
Kártya a közösségért PDF Nyomtatás E-mail
Bővebben...Rövidesen újabb elemmel gazdagodik a közösségerősítő eszközök tárháza: a Háromszéki Közösségi Alapítvány (HKA) kezdeményezésére július közepétől közösségi kártya igényelhető a Bertis és Merkúr üzletekben.
A közösségi kártya olyan törzsvásárlói kártya, amelynek használatakor a vásárló egyszázalékos kedvezményben részesül a vásárolt értékből. A kedvezményhez a partnerüzlet ugyan­ennyit hozzátesz, az így kialakuló két százalék pedig a HKA programjainak megvalósulását segíti.
Bővebben...
 
Egészséges életmódért PDF Nyomtatás E-mail
Bővebben...Erőt, egészséget! elnevezéssel írt ki újabb pályázatot a Háromszéki Közösségi Alapítvány (HKA), mely a helyi cégektől összegyűjtött pénzalapból negyvenezer lejt fordít második programja megvalósítására. 
Bővebben...
 Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

 

 
 
Copyright © 2010-2011 - Háromszéki Közzösségi Alapítvány | Honlapkészítés Digital Studio