Hungarian (formal)Română (România)English (United Kingdom)
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

2010
Fundaţia Comunitară a lansat programul de finanţare „Numele brandului: Covasna” PDF Imprimare Email

Citeşte mai mult...Fundaţia Comunitară Covasna a lansat ieri un nou program de finanţare pentru organizaţiile civice şi profesionale, propunându-şi să susţină proiecte care au ca obiectiv promovarea valorilor, tradiţiilor, produselor şi serviciilor locale.
Preşedinta fundaţiei, Bereczki Kinga, a declarat că programul intitulat „Numele brandului: Covasna” va finanţa cu predilecţie acele proiecte care prin promovarea produselor şi serviciilor locale pot contribui la păstrarea şi crearea de noi locuri de muncă pentru localnici şi la întărirea comunităţii.

Citeşte mai mult...
 
Peste 120.000 de lei colectaţi prin programul „Carduri comunitare” PDF Imprimare Email

Citeşte mai mult...Fundaţia Comunitară Covasna a colectat anul trecut peste 120.000 de lei prin programul „Carduri comunitare”, prin intermediul căruia şi-a propus să sprijine iniţiativele locale.
Reprezentantul Fundaţiei, Furus Levente, a declarat că o parte din aceşti bani a fost folosită pentru sprijinirea unor tineri talentaţi dar fără posibilităţi materiale, pentru confecţionarea mai multor suporturi pentru biciclete şi achiziţionarea câtorva mese de ping pong şi aparate de fitness exterior care vor fi amplasate primăvara aceasta în cartierele din Sfântu Gheorghe.

Citeşte mai mult...
 
Peste 12.000 de lei, colectaţi prin cardurile comunitare PDF Imprimare Email

Citeşte mai mult...Prin intermediul Fundaţiei Comunitare HKA, în cursul lunii mai a.c. s-a colectat în fondul comunitar Ujjvárossy József suma de 12.303,88 lei, din care 9.702,76 lei, ce reprezintă cea mai mare sumă strânsă până în prezent în Magazinele Bertis, şi 2.601,12 lei la Magazinul Merkúr.

Citeşte mai mult...
 
Din ce în ce mai mulți bani din cardurile comunitare PDF Imprimare Email

Citeşte mai mult...În ultimele trei luni s-au strâns mai mulți bani în fondul comunitar decât într-o jumătate de an din 2011. Conform datelor statistice, în perioada ianuarie-martie a acestui an s-au strâns 28.335 de lei din utilizarea cardurilor comunitare, cu 900 lei mai mulți decât în perioada august-decembrie a anului trecut. Diferența însă este și mai mare, datorită faptului că din situația pe luna martie lipsesc datele magazinului Merkur.

Citeşte mai mult...
 
Fundaţia Comunitară a lansat programul de finanţare “Tineri pentru tineri” PDF Imprimare Email

Citeşte mai mult...Fundaţia Comunitară Covasna a lansat marţi programul “Tineri pentru tineri“ prin intermediul căruia va finanţa o serie de proiecte de tineret.
Conducerea fundaţiei a menţionat că scopul programului este de a încuraja cooperarea tinerilor, de a-i determina să se implice în acţiuni sociale şi educative, dar şi de a contribui responsabilizarea şi dezvoltarea personalităţii şi cunoştinţelor acestora.

Citeşte mai mult...
 
«ÎnceputAnterior123UrmătorSfârşit»

Pagina 1 din 3


Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

 

 
 
Copyright © 2010-2011 - Háromszéki Közzösségi Alapítvány | Honlapkészítés Digital Studio