Döntés a közösségi kártya alap felhasználásáról Nyomtatás

HKA kzssegi kartya vegso q9.1Tegnap, 2018 május 30.-án, döntött a HKA kuratóriuma a közösségi kártya alapba 2018 január- április folyamán gyűlt összegek felhasználásáról.

Összesen 17 800 lejről döntött, a következőképpen: 5 800 lejjel támogatja a tehetséges gyermekeket ösztöndíjak formájában, 1 000 lejjel jutalmazza a hűséges kártyafelhasználót - a szerencsés nyertest élő adásban sorsoljuk ki a Sepsi rádió műsorában júniusban. Közösségi programok szervezésére 4 000 lejt fordít, és további 4 000 lejjel támogat civil programokat: a Perkő táncegyüttes szakmai fejlesztését 2 000 lejjel, 500 lejjel a kézdivásárhelyi nyugdíjasok kórustalálkozóját, valamint 1 500 lejjel a Nőileg magazin Mutass jó példát! közösségi programját.

A közösségi káryaprogramban fontos szerepet vállaló kasszánál dolgozókat az alapítvány megajándékozza, erre a célra egy 3 000 lejes alapot határozott meg. A jutalmazás módját és részleteit a partnerüzletek vezetőivel egyeztetve, közös megállapodással határozzuk meg.

Az alapítvány gyűjtési kampányt szervez a Nem térkép e táj programalap javára. Az őszi iskolai kirándulásokra nagyon nagy az érdeklődés, de a jelenlegi keret (30 000 lej) csak a kérések felét tudja teljesíteni. A gyűjtés célja, hogy növeljük a programalapot, hogy minél több gyermek vehessen részt ingyenes helyismereti osztálykirándulásokon. A Bertis üzletekbe és a Hpress újságos standoknál elhelyezett gyűjtődobozokba lehet a pénzadományokat elhelyezni. A gyűjtés ez év szeptemberéig tart, a kirándulásokat szeptember közepén hirdetjük meg.

HKA hírszolgálat