Közösségi kártya - Háromszéki Közösségi Alapítvány

Pontosabban, a közösségi kártyák használatából gyűlt összegek közösségi ráfordítása 2011-2016 között 1 000 114 lej volt: civil programokra 640 407 lej, tehetségek támogatására 127 547 lej, egyéni kérelmekre 100 244 lej, ifjúsági projektekre 27 353 lej, valamint 93 563 lej értékben köztéri befektetésekre és 11 000 lej hűséges kártyafelhasználóknak.

 ...és a történet folytatódik. Köszönjük szépen a Bertis üzletek, Bani Market üzletek, Orex lerakatok vásárlóinak és nemcsak, a bizalmat és közreműködést. Valamint a lehetőséget, hogy cselekdhetünk továbbra is jó célok megvalósulásáért.

Februárban 15 351,64 lej gyűlt az Ujjvárossy Jósef közösségi alapba, a közösségi kártyák használatából, ezenkívül az Orex építőanyag lerakat 1 000 lejjel járult hozzá a közösségi alaphoz.

A hűséges kártyafelhasználók között kéthavonta 1 000 lejes pénzjutalmat sorsolunk ki élő adásban a Sepsi rádióban. A márciusi sorsolás szerencsés nyertese Fazakas Lehel volt.

Javasoljuk, a kártya android változatának használatát, kényelmes és mindig kéznél van. Az androidos alkalmazást régi kártyafelhasználó és újonnan regisztráló egyaránt letöltheti Goforcard néven a Play Áruház felületéről, internetkapcsolat csupán a regisztrációhoz szükséges, az alkalmazás használatához nem.

Köszönjük, hogy a közösségi kártya használatával erősíti a közösségünket!

 A közösségi kártyaprogramban résztvevő partnercégek és támogatók: Bertis üzletek, Bani Market üzletek, Salvia gyógyszertárak, Háromszék napilap, Orex építőanyag lerakat, Hermann gyógyszertár, Pro-Vitam magánklinika, Multi Nr nyomda, Zoemia üzletlánc és a Sugás Vendéglő.

HKA hírszolgálat

A Közösségi Kártya egy törzsvásárlói kártya, amely hangsúlyt fektet a helyi közösség támogatására.

Közösségi kártya

Háromszéki Termék / Háromszéki Vállalkozás

Védjegy program

Köztéri befektetések -

Köztéri befektetések

Élő hagyományos mesterségek Székelyföldön - DVD-k

Webshop

A Háromszéki Közösségi Alapítvány programjai

Programok

hka logo© 2020 Háromszéki Közösségi Alapítvány
520014 Sepsiszentgyörgy Templom utca 1A
Tel.: +40 267 351 959

 

Megvalósult a Bethlen Gábor Alap Zrt. támogatásával.

Megvalósult a Magyar Kormány támogatásával - BGA Alap

Webfejlesztés, karbantartás:
Digital Studio