Közösségi kártya - Háromszéki Közösségi Alapítvány16 298 lej gyűlt 2016. novemberben az Ujjvárossy József közösségi alapba, a közösségi kártyák használatából.

Az Önök közreműködésének köszönhetően, a közösségi alap felhasználásával, október-december periódusban megvalósul(t):

  • 33 Nem térkép e táj kirándulás, iskolai csoportoknak. Természeti szépségek, kulturális értékek, épített örökség, hagyomány, helyi vállalkozások és műhelyek képezték a kirándulások célpontját;
  • 42 db., egyenként 1 000 lejes ösztöndíj tehetséges gyermekeknek és fiataloknak az önzetlen adományozók, támogatók és a közösségi alap hozzájárulásával létrejött Székelyföldi tehetségalapból; az ösztöndíjak folyósítására december 23.-ig sor kerül;
  • 21 000 lej (ebből 9 000 lej a közösségi alapból, 13 000 lej a Közösségi Bálon résztvevők hozzájárulásából) Közösségi Nagydíj a Háromszék Táncegyüttes a néptánc hagyományőrzés tekintetében magas színvonalú és egyedülálló, művészetet teremtő munkájának elismeréseként. A díj átadására december 19.-én kerül sor a Háromszék Táncstúdióban.

A http://calatori-prin-covasna.webnode.ro/ hivatkozáson megtekinthető a Váradi József általános iskola VII.-es diákjai által készített élményösszefoglaló.

December 9.-én a Sepsi Rádió élő adásban kisorsoltuk az 1000 lejes pénzjutalmat, hűséges kártyafelhasználók között, a szerencsés nyertes Subtirelu Sanda Enikő, sepsiszentgyörgyi lakos. A következő sorsolásra 2017 márciusában kerül sor.

Javasoljuk, a kártya android változatának használatát, kényelmes és mindig kéznél van. Az androidos alkalmazást régi kártyafelhasználó és újonnan regisztráló egyaránt letöltheti Goforcard néven a Play Áruház felületéről, internetkapcsolat csupán a regisztrációhoz szükséges, az alkalmazás használatához nem.

A közösségi kártyaprogramban résztvevő partnercégek és támogatók: Bertis üzletek, Bani Market üzletek, Salvia gyógyszertárak, Háromszék napilap, Orex építőanyag lerakat, Hermann gyógyszertár, Pro-Vitam magánklinika, Multi Nr nyomda, Zoemia üzletlánc és a Sugás Vendéglő.

HKA hírszolgálat

 

A Közösségi Kártya egy törzsvásárlói kártya, amely hangsúlyt fektet a helyi közösség támogatására.

Közösségi kártya

Háromszéki Termék / Háromszéki Vállalkozás

Védjegy program

Köztéri befektetések -

Köztéri befektetések

Élő hagyományos mesterségek Székelyföldön - DVD-k

Webshop

A Háromszéki Közösségi Alapítvány programjai

Programok

hka logo© 2020 Háromszéki Közösségi Alapítvány
520014 Sepsiszentgyörgy Templom utca 1A
Tel.: +40 267 351 959

 

Megvalósult a Bethlen Gábor Alap Zrt. támogatásával.

Megvalósult a Magyar Kormány támogatásával - BGA Alap

Webfejlesztés, karbantartás:
Digital Studio