Közösségi Kártya - GoForCard - Háromszéki Közösségi AlapítványA Háromszéki Közösségi alapítvány vezetősége tegnap döntött az Ujjvárossy József közösségi alapba a július-szeptemberben begyűlt pénzösszegek felhasználásáról, a következőképpen:

  • 20.000 lej értékben háromszéki közösségi kezdeményezések támogatása október-december periódusban, az Ötletből építs közösséget! pályázati programban.
  • 7.000 lejes hozzájárulás az egynapos iskolai kirándulások támogatásához, a Nem térkép e táj! programban. A programalap összesen 25.000 lej, amiből 18.000 lej az ifjúsági alapban gyűlt össze az alapítvány fiatal önkénteseinek a közreműködésével.
  • 3.900 lej a kültéri edzőpark létrehozására. A befektetés megvalósítására az összeg duplája, azaz 7.800 lej áll rendelkezésre, az őszi Tekerj akció eredményeként. Az edzőpark jövő év tavaszán készül el.
  • 13.684 lej tehetséges gyermekek és fiatalok ösztöndíj támogatására. Konkrétan, hét háromszéki ösztöndíjas egyéves támogatása (Sepsiszentgyörgy, Csernáton, Kovászna, Vargyas).
  • 1.970 lej karácsonyi ajándék állami gondozásban lévő gyermekek számára (Oltszem, Kézdivásárhely és Barót).

Összesen 46.554 lej felhasználásáról született döntés, a közösségi kártyák használata révén az alapítvány kezelésében lévő közösségi alap felhasználásával.

HKA hírszolgálat

A Közösségi Kártya egy törzsvásárlói kártya, amely hangsúlyt fektet a helyi közösség támogatására.

Közösségi kártya

Háromszéki Termék / Háromszéki Vállalkozás

Védjegy program

Köztéri befektetések -

Köztéri befektetések

Élő hagyományos mesterségek Székelyföldön - DVD-k

Webshop

A Háromszéki Közösségi Alapítvány programjai

Programok

hka logo© 2020 Háromszéki Közösségi Alapítvány
520014 Sepsiszentgyörgy Templom utca 1A
Tel.: +40 267 351 959

 

Megvalósult a Bethlen Gábor Alap Zrt. támogatásával.

Megvalósult a Magyar Kormány támogatásával - BGA Alap

Webfejlesztés, karbantartás:
Digital Studio